Alexandru Cumpanasu a avut o reactie dura, dupa ce fetita de 11 ani din Dambovita a fost gasita

Alexandru Cumpanasu a reactionat public, dupa ce fetita de 11 ani din Dambovita a fost gasita fara suflare pe un camp, la 7 kilometri de Gura Sutii, comuna in care locuieste. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, se zbate pentru a afla adevarul, ce s-a intamplat cu nepoata lui, dupa ce Gheorghe Dinca a marturisit ca i-ar fi ars trupul in butoiul din curte.

Alexandru Cumpanasu a reactionat, dupa ce s-a aflat ca un cetatean olandez, principalul suspect, a rapit-o si omorat-o pe fetita. De asemenea, specialistii au gasit pe corpul minorei urme de agresiune fizica, existand probabilitatea ca micuta sa fi fost violata, inainte de a fi ucisa.

“Este un caz care ar trebui sa ne puna pe ganduri. Cati copii trebuie sa mai moara? Cate fete mai trebuie sa fie rapite si duse pe filiere arabe si in alte tari ca romanii sa se trezeasca? Cred ca romanii s-au trezit si cred sincer ca astazi, cei care au institutiile in subordine nu au facut nimic pentru a afla in doua luni de zile pentru a afla ceva de Alexandra, despre Luiza, despre copilul asta care, iata, astazi a decedat, violata… Oare cate lucruri trebuie sa se mai intample pentru ca acest sistem sa fie daramat? (…)”, a declarat Alexandru Cumpanasu azi-noapte in fata sediului BEC, unde si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale.
loading...
Din ce in ce mai multe amanunte apar in cazul Mihaelei Adriana, fetita in varsta de 11 ani din Dambovita, Gura Sutii, care a fost rapita si ucisa de catre un barbat olandez.

S-a refacut filmul disparitiei Mihaelei Adriana. Politistii au in vizor principalul suspect, si anume un barbat olandez in varsta de 47 de ani.

Fetita a fost rapita de pe strada, apoi dusa pe un camp unde a fost chinuita si omorata, totul petrecandu-se in mai putin de 30 de minute. Barbatul care a rapit-o inchiriase o masina. Situatia ridica foarte multe semne de intrebare. Politia, initial, il luase pe barbatul olandez la intrebari, inainte sa se descopere cadavrul fetitei de 11 ani din Dambovita. Principalul suspect, barbatul oldanez de 47 de ani, a fugit din tara. El a fost vazut pe camerele de supraveghere din terminalul plecari al Aeroportului Otopeni.

Pe trupul fetitei exista urme de agresiuni fizice si exista suspiciuni ca fetita ar fi fost violata inainte sa fie omorata. Corpul neinsufletit al micutei a fost gasit la o distanta de 7 kilometri de Gura Sutii.
Mihai Dinca, prim-procuror al Parchetului de pe Langa Tribunalul Dambovita: ”La momentul in care familia a sesizat disparitia copilului, cu certitudine copilul era deja decedat. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, in conditiile in care am vazut ca autoturismul respectiv, in momentul in care a iesit din localitatea Gura Sutii a intrat in ultima localitate intr-un interval de aproximativ 30 de minute, in conditiile in care traseul respectiv putea fi parcurs in doua sau trei minute. Exista un cetatean strain care se afla in acest cerc de suspecti.”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro