Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre cazul Caracal

Jurnalistul Alexandru Cumpanasu a venit cu noi precizari cu privire la ancheta care are loc la crima din Caracal. Cumpanasu sustine ca abia luni si marti autoritatile vor face reconstituirea crimei comise de Gheorghe Dinca. Toata reconstituirea va avea loc la cateva zile dupa ce familia Alexandrei Macesanu ar fi sarbatorit ziua de nastere a fetei. Duminica, pe 15 septembrie, Alexandra ar fi implinit 16 ani.

Alexandru Cumpanasu a scris pe facebook despre faptul ca reconsituirea procurorilor va avea loc abia saptamana viitoare: „Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de catre procurori ca luni si marti va avea loc RECONSTITUIREA la CARACAL a presupuselor crime ale lui Dinca. La doar o zi dupa ce Alexandra implineste 16 ani.”

Cumpanasu sustine ca familia a cerut un experiment judiciar, dar ca se asteapta ca acest experiment sa nu fie facut de autoritati: „Nu stiu daca vor include si EXPERIMENTUL JUDICIAR solicitat de NOI, respectiv simularea in aceleasi conditii, cu aceleasi materiale, in acelasi loc a arderii unui corp omenesc in acel butoi. Este macabru, trist, oribil dar daca abia la solicitarea noastra vor face acest lucru atunci este grav. Ar fi trebuit sa-l faca inainte de a termina Cercetarea la Fata Locului. Daca nu va include acest experiment atunci aceasta reconstituire nu valoreaza nimic!”, a mai spus fostul jurnalist, pe facebook.
loading...
„Oricum ar fi ma simt mahnit si trist dupa atatea zile de neputinta a procurorilor si politistilor!”, este concluzia pe care a luat-o Cumpanasu, in ultima postare pe retelele de socializare.
Reconstituirea vine la cateva zile dupa ce specialistii de la INML au reconstituit scheletul Alexandrei Macesanu din fragmentele osoase gasite la casa lui Gheorghe Dinca: „Reconstituirea scheletului, in conditiile in care ai deja destul de multe elemente, iti poti da seama de talia persoanei, de constitutia persoanei. Eventual daca cumva se vede si vreo fractura sau vreo leziune care sa fi lasat urme pe unul dintre fragmentele osoase se poate ajunge chiar si la cauza decesului”, a spus jurnalista Adina Anghelescu.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro