Alina Sorescu si Alexandru Ciucu vorbesc despre divort

S-a vorbit foarte des in ultima perioada despre un posibil divort intre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, insa, in lipsa unei confirmari din partea celor direct implicati, despartirea a ramas la nivelul de zvon. Alina si Alexandru recunosc ca sunt diferiti si echilibrul este secretul unei casnicii fericite si, mai ales, durabile.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt de zece ani impreuna, au doua fetite, Carolina si Raisa si nu confirma ideea unui divort in familia lor. Invitati la emisiunea Agentia VIP, de la Antena Stars, cantareata si sotul ei au povestit despre viata de familie, plusurile si minusurile unei casnicii si au recunoscut, cu sinceritate, ca sunt foarte diferiti.

„Mi-a placut de ea si m-am dus tinta. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a placut de ea si am vorbit cu ea. E diferenta de 10 ani. Noi am terminat aceeasi scoala generala. Noi nu ne-am intalnit niciodata in perioada scolii.’, a marurisit Alexandru Ciucu.

„Noi ne-am cunoscut in culisele Cerbului de Aur, iar Alexandru se ocupa de tinute. Eu eram in elementul meu, pe scena, atunci eu eram la mine acasa.’, a completat Alina Sorescu.

loading...
„Cand mi-a intins mana, am simtit fermitatea strangerii de mana, care mi-a comunicat ca da, e posibil sa imi placa de tine. Am inteles lucrurile astea si mi-am dat seama cum stau lucrurile. Si apoi asa au stat, cum am crezut.’, a completat Alexandru Ciucu

„Intr-o familie trebuie sa fie un echilibru. La cat este el de artist, atat de mult sunt eu calculata. Prin comparatie suntem foarte diferiti. Mai ales de cand avem doi copii. Eu sunt foarte organizata.’, a continuat Alina Sorescu, la Agentia VIP.

Alina Sorescu s-a casatorit cu Alex Ciucu din 12 septembrie 2010, el fiind cunoscutul designer care le face costumele chiar si membrilor Casei Regale a Romaniei. Cei doi au impreuna doua fetite: Elena Carolina, nascuta in 2014, si Ana Raisa, nascuta pe 20 aprilie 2016.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro