Andra si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au devenit un cuplu!

Andra si Bogdan Mocanu au facut dezvaluirea pe paginile lor de socializare. Ei au vorbit despre relatia lor de la Puterea Dragostei

Andra si Bogdan Mocanu sunt, se pare, cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei. Cel putin asa au lasat sa se inteleaga cei doi in ultimele live-uri ale lor pe paginile de socializare.

Bogdan Mocanu a placut-o pe Andra de cum tanara a pasit in casa de la Puterea Dragostei. Pentru a ajunge la inima brunetei, Bogdan a avut discutii chiar si cu Jador, cel care i-a fost bun prieten pana acum si care, la randul lui, era atras de Andra. Jador insa a parasit pentru moment emisiunea si s-a intors in tara, unde va fi supus unei interventii chirurgicale chiar saptamana viitoare.
loading...
Se pare ca, dupa plecarea lui Jador de la Puterea Dragostei, Andra si Bogdan au putut sa-si dea frau liber sentimentelor, iar acum cei doi formeaza un cuplu. Intr-un live, Andra a marturisit ca ea si cu Bogdan se potrivesc. ”Este viata mea! Ne potrivim perfect”, a spus Andra despre Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. Mai mult, Andra a dezvaluit ca ea si Bogdan au de-acum si o melodie a lor.
De altfel, fanii celor doi concurenti nu mai au nicio indoiala ca Andra si Bogdan Mocanu sunt un cuplu si pandesc orice declaratie de dragoste pe care cei doi o ”mai scapa” pe paginile de socializare si sunt fericiti cand ii vad sarutandu-se, alintandu-se sau spunandu-si: ”iubirea mea”, ”iubi”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro