Andreea Mantea descalifica un concurent: „Sunt de acord”

Andreea Mantea anunta schimbari la Puterea dragostei.

In urma neregulilor din ultimele saptamani, Andreea Mantea a anuntat in aceasta seara ca se schimba regulile de la Puterea dragostei.

Scandalurile din casa dragostei nu au ramas neobservate, iar in editia de duminica, lucrurile vor capata o turnura neasteptata.

Livian si Andreea continua discutiile in contradictoriu, dupa ce sambata tatal lui Livian a intervenit si s-a luat de aproape toate concurentele din casa Puterea dragostei.

loading...
„Ce caracter are tatal tau la 50 de ani, ce educatie, tatal tau mi-a pronuntat numele! Stai linistit ca te rezolv eu pe tine, ca vad ca… Si pe tine si pe tatal tau”, tuna si fulgera Andreea Pirui, iar Livian intervine imediat.

„Nu mai vorbi urat de tata. Daca ma ameninti, stai sa ma ameninti pentru ceva. Cu toate incep”, spune si Livian nervos.

Bianca a intarziat la gala. Ce le-a spus colegilor Andreei Mantea
„Am un anunt extrem de important de facut, pentru toata lumea. Se va schimba regulamentul acestei emisiuni. Va trebui sa respectati niste reguli. Va fi o noua regula. Daca nu, ne luam la revedere. Mi se vor indeplini dorintele, ca la pestisorul de aur. Una din ele va fi sa elimin pe cine vreau eu. Cum e Bianca, vii cand vrei aici? Asa mi-au transmis colegii ca le-ai spus”, a anuntat Andreea Mantea, dupa ce a vazut ca Bianca lipseste de pe scaunul sau.

„Da, asa am spus”, spune Bianca stanjenita de situatie.

„Ne luam la revedere prin descalificare”, mai spune Andreea Mantea, iar Bianca este auzita cum spune: „Sunt de acord”, in timp ce Livian este extrem de nelinistit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro