Avocatul familiei Luizei face dezvaluiri.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, spune ca la liziera sunt ramasitele unei a treia victime a lui Gheorghe Dinca, aceasta neavand legatura cu Luiza sau cu Alexandra.

INML a decis sa faca teste genetice speciale pe oasele gasite la liziera, pentru a reusi sa identifice un ADN dupa, in prima faza, respectivele oase au fost destul de calcinate pentru a furniza detalii mai exacte referitoare la identitatea victimei. Avocatul familiei Melencu este convins ca acolo se afla un alt cadavru.

„Exista clar al treilea cadavru, cel din liziera. Purta, avea anumite obiecte de vestimentatie, cercei, inele, agrafe de par, Luiza nu a avut asa ceva. Voi face o plangere sa se investigheze a treia crima, cea din liziera nu are legatura cu Alexandra sau Luiza, este o a treia crima”, a declarat Tonel Pop, la Romania TV.
loading...
Pe de alta parte, avocatul familiei este nedumerit ca anchetatorii nu au mers mai demult pe aceasta pista. „Nu stiu de ce nu au comparat cu fetele respective. De ce sa ne spuna intre 15 si 19? Populatia GLOBULUI, caucaziana, trebuiau sa spuna. Aveau datele antropologice si antropometrice, aveau fisele medicale ale fetelor, stiau cat cantaresc si spuneau se incadreaza sau nu, nu in populatia de milioane de fete. Chestiuni de un penibil absolut, generale. Se face pentru a nu se face”, a acuzat Tonel Pop.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro