Bianca Dragusanu a vrut sa se sinucida

Bianca Dragusanu implineste astazi frumoasa varsta de 37 de ani. De-a lungul anilor ea a trecut prin momente frumoase, dar si clipe dureroase pe care nu crede ca le va uita vreodata. A facut declaratii sincere!

In urma cu ceva ani, Bianca Dragusanu a fost la un pas de a ramane infirma, din cauza unui groaznic accident. Atunci, vedeta a fost internata mai multe zile in spital pentru ca medicii sa o iaba sub observatie.

Acestia au decis ca momentan nu se poate deplasa decat intr-un scaun cu rotile. A fost imobilizata timp de sase luni. A suferit enorm si a vrut sa se sinucida.

„La un moment dat, medicii mi-au spus ca singura mea sansa este sa-mi taie piciorul. Atunci m-am gandit la sinucidere si le-am spus ca mai bine ma arunc pe geam decat sa raman infirma. Ma puneau deja sa-mi aleg o proteza din strainatate. Pana la urma am scapat ca printr-o minune doar cu o operatie. De atunci am ramas sensibila in fata unor probleme de acest gen si de cate ori ma privesc in oglinda ii multumesc lui Dumnezeu ca acum am o cariera’, spunea Bianca Dragusanu, la un moment dat.

loading...
Desi in presa vremii s-a scris ca Bianca ar fi suferit un accient, atunci, adevarul este cu totul altul. Si mult mai dureros. Totul a fost cauzat de un episod de violenta domestica, afaceristul Coco Paun fiind cel care a agresat-o pe Bianca: „De 1 martie, Paun a invitat-o pe Anca Bianca Dragusanu la Targu Jiu. Cei doi s-au certat, iar fata s-a ales cu o bataie zdravana Ea a fost pusa intr-un taxi in Targu Jiu si dusa la Petrosani unde s-a si internat in spital. Cand parintii au vazut in ce stare este fiica lor, au decis sa anunte Politia. Fata a spus cum a fost agresata de Coco Paun de mai multe ori”, au scris cei de la Gazeta de Sud, in martie 2004.
Bianca Dragusanu, desi nu pare, a implinit 37 de ani. Bianca era la inceputul anilor 2000 o tanara ca oricare alta. Avea parul blond carliontat, o dantura imperfecta, multe alunite pe corp si vreo 25 de kilograme in plus decat in prezent.

Iata ca anii au trecut, iar ea a inceput transformarea fizica. Atunci cand a aparut mai des in lumina reflectoarelor, vedeta isi injectase foarte putin buzele si optase pentru o operatie de marire a bustului.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro