BOMBA in cazul Caracal. Adevarul a iesit la iveala

Omul de afaceri din Caracal, Remus Radoi, sustine ca unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca a fost acuzat de viol, insa dosarul a fost oprit la Parchet si nu a fost trimis in instanta.

„Mentionez o informatie pe care organele de ancheta nu au analizat-o. In mod cert, am de foarte mult timp informatia si acum recent am mai verificat-o inca o data. Unul dintre fiii lui Dinca a fost acuzat de viol, dosarul nu a mers in instanta. Deci asta in mod cert, imi asum, se poate verifica. Ce v-am spus este real, se poate verifica”, a declarat Remus Radoi la Romania TV.

Informatia a fost sustinuta si de vecinii lui Gheorghe Dinca.
loading...
„Fiul lui Dinca, Dan, a participat la un viol in grup. A fost cu mai multi baieti, au dus fata undeva pe camp si si-au batut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar parintii nu au vrut sa povesteasca nimic, erau foarte secretosi. Chiar am intrebat-o pe doamna Dinca daca e adevarat ce se aude, dar n-a stat de vorba cu mine, mi-a zis ca sunt prostii, ca baiatul ei n-a facut nimic, ceilalti au violat. Am auzit ca fata a fost convinsa sa-si retraga plangerea. Tatal a rezolvat problema cu prietenii politisti. Pe vremea aia la Dinca veneau multi politisti, le repara masinile”, a declarat o vecina de-ale lui Gheorghe Dinca.
„A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-sau a violat o fata, dar a scapat. Nu stiu cum, ce pile avea taica-sau. Ca nu ne spunea. Ne zicea sa ne vedem de treaba. El l-a scapat pe Dan atunci. Era disperat sa rezolve problema”, a spus Victor Mieila, un apropiat al criminalului de la Caracal.

Seful DIICOT, Felix Banila, declara ca sotia lui Gheorghe Dinca, Elena, este cercetata pentru complicitate la omor. Inceperea urmaririi penale pentru aceasta noua acuzatie a fost demarata pe 23 august, in urma plangerii familiei Luizei Melencu.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro