Bunicul Luizei Melencu si mama adolescentei, internati de urgenta!

Bunicul Luizei Melencu si mama adolescentei rapite de Gheorghe Dinca au fost internati de urgenta.

La doar cateva ore dupa ce au anuntat in curte ca isi vor da foc, bunicul Luizei Melencu si mama adolescentei disparute din Caracal au ajuns la spital. Cei doi vor ramane internati peste noapte din cauza problemelor de sanatate pe care le au.

Bunicul Luizei Melencu a incercat astazi sa se autoincendieze, dupa ce mai multi jandarmi au venit la locuinta sa pentru a o lua pe mama Luizei pentru a o conduce la sediul DIICOT.

Femeia a inceput sa acuze stari de rau, asa ca o ambulanta SMURD de victime multiple s-a deplasat urgent la fata locului.

„Prezinta dureri anginoase, batranul a primit medicamente pentru scaderea tensiunii. In urma rezultatelor de laborator, vom stabili daca vor necesita o perioada mai lunga de spitalizare.

loading...
Amandoi sunt epuizati fizic si psihic. Exista riscul la batran a unor complicatii prin inhalarea vaporilor de benzina, pentru ca am inteles ca a incercat sa se incendieze”, a declarat unul dintre medicii SMURD de la spitalul din Craiova.

Au fost scene cutremuratoare in fata vecinilor furiosi ai familiei, iar mama Luizei a lesinat la un moment dat, iar bunicul a vrut sa se autoincendieze de doua ori.

Prima reactie a bunicului Luizei Melencu amenda primita de la DIICOT: „O sa vindem terenul si casa”

Familia Melencu a primit o amenda de la DIICOT in valoare de 5.000 de lei pentru ca mama Luizei a refuzat sa dea noi probe ADN pentru efectuarea expertizei genetice.

Bunicul Luizei Melencu spune ca vor fi nevoiti sa vanda terenul si casa pentru a putea achita amenda primita de la DIICOT pentru ca fiica sa nu s-a prezentat la Tribunalul Bucuresti pentru a da noi probe ADN.

loading...
Prima reactie a bunicului Luizei Melencu dupa ce a fost amendat de DIICOT
Barbatul a intrat in legatura telefonica la un post de televiziune si si-a expus punctul de vedere cu privire la amenda primita pe nedrept.

„Cum sa primim vestea? Foarte prost ne-a vazut. Noi, din parte vatamata, am ajuns sa fim injositi, sa fim scosi vinovati. Am ajuns ca din reclamanti sa devenim suspecti. Noi nu mai putem intelege nimic din ce se intampla in tara asta. Cu ce am gresit? Pentru ce sa ne ia acesti bani? O sa mearga fiica mea la audieri, am spus ca o sa mergem dupa ce vor face probe dupa acele oase si vor veni rezultatele din America. Pana nu vine rezultatul, nu vom merge”, a spus bunicul Luizei Melencu prin legatura telefonica.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro