Cand imbraca Rona Hartner rochia de mireasa.

Rona Hartner face nunta mare! Viitoarea mireasa a scapat recent de cancer, iar acum se bucura de minunatele clipe care vor veni in viata ei. Vedeta isi va uni destinul cu DJ-ul francez Herve Camilleri cu care se iubeste de doi ani. Cand va imbraca frumoasa solista rochia de mireasa si-i va jura respect si credinta partenerului sau in fata Domnului?

Dupa una dintre cele mai grele incercari primite de la viata, Rona Hartner este pozitiva si o ia de la capat. Artista isi face planuri mari si se bucura de zilele extrem de frumoase in care nu mai este nevoie sa-si faca griji in privinta starii de sanatate. Rona si-a revenit spectaculos si se pregateste ca pe 7 octombrie sa imbrace rochia de mireasa. Solista a anuntat in urma cu doar cateva zile cand si unde se va petrece minunatul eveniment din viata celor doi amorezi.

Pe data de 5 octombrie va spune da in fata ofiterului starii civile, mai apoi pe 7 octombrie va face cununia religioasa, moment foarte important si asteptat de cantareata care are o credinta aparte in Dumnezeu. Cununia Civila va avea loc pe Coasta de Azur, iar cea religioasa se va petrece la Biserica Sfantul Mina din Bucuresti.
loading...
“Pe 5 octombrie voi avea un triplu eveniment in Franta, la Toulon, vom merge la primarie, la Centrul Cultural, pe plaja, pe Coasta de Azur unde ne vom uni destinele in fata marii. O sa avem in jur de 100- 150 de invitati. Va fi nunta mare. Nasii sunt un cuplu din Franta, ei vor veni si in Romania la nunta din Bucuresti. Vom petrece in Club Telegraf unde vom face din nunta mea un spectacol, pe scena, cu artistii mei, cu traditii romanesti. Am un bucatar priceput care imi gateste. Vom avea un dineu cu preparate frantuzesti si romanesti, cu influente italienesti. De la ora 21 urcam la etaj, apoi vom petrece pana in zori. Cu acest prilej imi voi lansa si noul album, un Rozariu cu muzica electro. Am decis sa ne casatorim in Romania pe 7 octombrie, luni, pentru ca avem multe concerte. Voi veni in tara si vom petrece alaturi de prieteni si de familie, la un centru de evenimente din Bucuresti. Va fi prezenta si fetita mea din prima casatorie” Rona Hartner

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro