Cat de fericita era Luiza Melencu in perioada in care avea iubit!

Din aprilie, Luiza Melencu a disparut de acasa, si pana in iulie, cand Gheorghe Dinca a rapit-o si pe Alexandra Macesanu, familia nu a stiut nimic de tanara de 18 ani.

Din iulie, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu sunt cunoscute ca ”victime ale monstrului de la Caracal, Gheorghe Dinca”, iar povestile celor doua fete sunt asemanatoare. Daca despre Alexandra Macesanu s-a spus ca atunci cand a fost rapita de Gheorghe Dinca, se ducea la Caracal sa se intalneasca cu prietenul ei, despre Luiza Melencu nu s-a vorbit ca ar fi avut iubit.

Tanara de 18 ani, era la momentul disparitiei sale, eleva in clasa a XI-a, si se pare ca abia se despartise de iubitul ei. ”Ea cu mama ei aveau o relatie foarte apropiata. Ii spunea si despre prietenii ei. A avut un iubit de care s-a despartit in urma cu cateva luni inainte sa dispara”, a spus la un moment, Stefania Cinca, matusa Luizei, intr-o emisiune tv.Recent, un apropiat al Luizei a facut publice cateva poze de pe contul de socializare al Luizei, in care aceasta apare alaturi de un baiat. Una dintre poze este plina de inimioare, semn ca cei doi nu erau doar prieteni.
loading...
Luni dimineata, Luiza Melencu trebuia sa fie la scoala, ea ar fi trebuit sa inceapa clasa a XII-a. In locul ei, la deschiderea anului scolar a fost mama ei, care plangand, a tinut un discurs emotionant in fata colegilor si al profesorilor. „As fi dorit sa particip la deschiderea anului scolar alaturi de Luiza. Astazi nu veti mai avea parte de zambetul Luizei, pentru ca un monstru cu chip de om a rapit-o si nu spune unde a dus-o”, a declarat mama Luizei in fata celor adunati la careul Liceului Tehnic C. D. Nenitescu din municipiul Craiova.

sursa kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro