Catalin Botezatu, operat de urgenta. Designerul a fost depistat cu o tumora grava

Catalin Botezatu va fi operat de urgenta. Designerul are in continuare probleme grave de sanatate. Acesta este nevoit sa faca chimioterapie, dupa ce in luna iulie, medicii i-au descoperit o tumora la apendice. Va urma o perioada infioratoare pentru Botezatu care o sa treaca printr-o interventie chirurgicala dificila. Designerul va face sedinta de chimioterapie, dupa care i se va taia jumatate din colon, operatia fiind una considerata grea.

In urma operatiei de apendicita suferita in luna iulie, lui Catalin i-a fost descoperita o tumora la apendice, cu proliferare la colonul ascendent. Botezatu a mers la spitalul din Istanbul unde i s-au efectuat toate testele de sange, radiologice si patologice in urma carora a rezultat diagnosticul. Acesta a fost unul crunt, Neoplasm Mucinos Apendicular. Din fericire, in urma testelor s-a constatat ca nu sunt prezente metastaze.

„Desi urmeaza o interventie extrem de dificila, vreau sa iau partea buna a lucrurilor, si anume faptul ca am depistat aceasta tumora in faza incipienta. Abia azi am inteles importanta controalelor medicale regulate. De 6 ani o am alaturi pe Eva Pavel, consilier medical, care are grija sa efectuez la timp si regulat toate testele medicale”, a declarat Catalin Botezatu.
loading...
„Calator cu treburi prin lume, imi neglijez deseori sanatatea. Asa ca ieri, pregatindu-ma pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit sa fac o “escala” la spital. O problema minora s-a agravat brusc, in cateva ore”, scria Catalin Botezatu in urma cu doar cateva zile, atunci cand a efectuat un control de rutina care avea sa scoata in evidenta problemele pe care le avea.
„Un control pe care il credeam a fi de rutina s-a transformat intr-o internare ad-hoc. Medicatie, analize, explicatii, stiinta pura si profesionalism – toate mixate intensiv”, a mai scris Catalin Botezatu.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro