Cati bani au strans la nunta Andreea Balan si George Burcea.

Andreea Balan si George Burcea au avut parte de o nunta in Paradis, un eveniment special, pe care l-au organizat ca la carte. Se pare ca la sfarsitul petrecerii, invitatii au fost darnici cu ei, cei doi au reusit sa stranga o suma frumusica de bani.

Nunta si botez in Paradis! Andreea Balan a avut grija ca ambele evenimente sa iasa perfect, sa fie organizate ca la carte si invitatii sa se bucure de toate momentele. Iata ca cei aproximativ 250 de invitati s-au distrat pe cinste, au mancat, au dansat si au fost si darnici.

Rasfatati intr-o locatie de vis, Le Chateau – Castelul din inima Bucurestiului, cu preparate alese, acestia le-au oferit mirilor aproximativ 50.00 de euro, scrie Click. Se pare ca atatia bani au strans Andreea Balan si George Burcea dupa petrecere.

Spre sfarsitul evenimentului, vedeta a decis sa arunce buchetul de mireasa. Domnisoarele singure sau necasatorite au stat in spatele miresei pentru a prinde florile, dar si sansa de a se casatori. Ghiciti cine l-a prins! A fost chiar Lora, cantareata care are o relatie de ceva vreme cu Ionut Ghenu.

loading...
Artista a fost foarte surprinsa, nu se astepta deloc. A purtat apoi si voalul miresei pe cap si a jucat o hora cu versuri traditionale. Oare urmeaza sa poarte curand rochia alba, de mireasa? Noi asteptam cu drag evenimentul!Andreea Balan a fost felicitata pentru casatorie de omul la care nu se astepta vreodata: Ionut Manea, primul ei iubit. Ionut Manea si Andreea s-au cunoscut in anul 2000, cand cei doi au colaborat, ea ca membra a trupei Andre, el ca dansator, la videoclipul piesei Mosule, ce tanar esti’.

sursa viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro