Ce face Carmen de la Salciua dupa ce s-a despartit, definitiv, de iubitul ei!

Dupa ce, in urma cu cateva zile, Carmen de la Salciua si Cosmin Isaila, fostul ei iubit, si-au spus ”Adio” definitiv, acum, cantareata de muzica de petrecere de la noi a gasit solutia sa isi umple timpul.

Mai exact, zilele de dupa despartirea de Cosmin Isaila au fost, pentru Carmen de la Salciua extrem de incarcate, artista neavand nicio clipa libera.

Plecata initial in Italia, frumoasa artista s-a intors in Romania, dar nu a mers acasa, in locul in care a stat alaturi de Cosmin isaila, fostul ei iubit, ci a ajuns in bucuresti. Iar din Bucuresti, dupa o mica sesiune de cumparaturi, Carmen de la Salciua recunoscand ca este o impatimita a shopping-ului, a mers la Snagov. Nu, nu cauta relaxarea, ci a decis sa isi ”inece amarul” in spatele muncii, ea filmand un videoclip pentru cea mai noua piesa de dragoste pe care si-a adaugat-o in repertoriu.

Imbracata in piele, din cap pana in picioare, Carmen de la Salciua a filmat toata noaptea videoclipul pentru melodia de dragoste, una care, probabil, va fi trista avand in vedere momentele dificile in amor prin care trece cantareata de muzica populara, iar la rasaritul soarelui, obosita, dar fericita ca a reusit sa termine ce avea de lucru, s-a rasfatat, pe malul lacului Snagov, cu o ceasca plina cu cafea.

loading...
”Da, din pacate, ne-am despartit… Nici nu pot sa zic ca a fost un motiv anume”, ne-a spus Cosmin Isaila, fostul iubit al lui Carmen de la Salciua. Mai mult decat atat, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cosmin Isaila a dat mai multe detalii despre despartirea care a socat showbiz-ul romanesc. ”Si eu simteam ca ne potrivim, chiar ne gandeam sa avansam in relatie… Doar ca, ceva, si nu stiu ce, s-a schimbat. Adica, sa fiu sincer, daca acum un an, acum cateva luni, chiar si luna trecuta, bagam mana in foc pentru Carmen, in ultimele siaptamani ceva s-a schimbat total. Nu stiu ce, dar am simtit…”, ne-a mai explicat Cosmin Isaila. Mai mult, judecand la rece, Cosmin Isaila este convins ca despartirea de Carmen de la Salciua este cauzata de programul incarcat pe care l-au avut.
”Ne-am despartit pentru ca nu ne mai intelegeam, nu ne mai vedeam. Ea, ocupata cu cantarile ei, eu cu afacerile, nu ne mai vedeam mai deloc. Si lucrurile s-au racit brusc, nu am mai apucat nici sa discutam despre noi… Nu stiu daca mai e loc de vreo impacare, nu am mai vorbit deloc la telefon, ea a plecat in Italia… Dar nu, nu cred ca ar fi reluat legatura cu Culita Sterp, nu stiu nimic despre asta”, ne-a mai spus, in exclusivitate, Cosmin Isaila, fostul iubit al lui Carmen de la Salciua.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro