Ce s-a intamplat cu Livian si Bianca de la Puterea Dragostei

Livian si Bianca de la Puterea Dragostei au recunoscut ce s-a intamplat cu ei in cadrul emisiunii!

Livian, fiul lui Nelson Mondialu, si Bianca Comanici, concurenti la Puterea Dragostei, au reusit sa demonstreze cat de frumoasa poate fi iubirea, mai ales atunci cand doi oameni se intalnesc, se cunosc, se respecta si se indragostesc!

Cei doi au oficializat relatia chiar si pe retelele de socializare, acolo unde Livian si Bianca apar intr-o relatie. Iata dovada!

De cand este indragostita, Bianca s-a transformat. Castigatoarea sezonului 1 de la Puterea Dragostei si-a gasit in sfarsit perechea in casa, in sezonul 2 al show-ului. Bianca si Livian formeaza acum un cuplu, iar cei doi indragostiti isi doresc sa petreaca tot mai mult timp impreuna.

loading...
Bianca a dezvaluit recent ca pentru Livian renunta uneori si la coafura perfecta. ”Prefer sa stau cu tine inainte de emisiune si sa ne pupacim, decat sa-mi fac parul”, i-a marturisit Bianca lui Livian intr-un live, iar tanarul a fost tare incantat si a rasplatit-o cu un sarut.

Livian de la Puterea dragostei a pornit razboiul impotriva Biei.

Concurentul de la Puterea dragostei care formeaza un cuplu cu Bianca a luat foc cand a aflat ca Bia a vrut s-o loveasca pe iubita lui. Prin intermediul mai multor postari pe Instagram, Livian a povestit ce a patit Bianca si cum Bia le-a luat la bataie pe Paula si Mariana cand cele doua fete au sarit in apararea iubitei lui.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro