Christian Sabbagh, dezvaluiri dure despre Alexandru Cumpanasu

Jurnalistul Christian Sabbagh continua razboiul cu vecinul sau Alexandru Cumpanasu! Atacurile parca s-au inmultit de cand unchiul Alexandrei Macesanu, fata care se presupune ca ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale.

Christian Sabbagh face referire la o plangere penala pe numele lui Alexandru Cumpanasu depusa chiar de menajera acestuia, dar il intreaba si cum de isi permite sa aiba… locuinta situata langa el!!! Din punct de vedere financiar, nu din alte considerenre discriminatorii. Sabbagh afirma ca el a avut bani de la parinti pentru casa lui si il intreaba, public si retoric, pe Cumpanasu de unde a avut el bani pentru vila sa…

”Domnule Cumpanasu, cum ramane cu plangerea depusa de menajera filipineza, impotriva dumneavoastra, la sectia 16 Politie? Biata femeie a sunat la 112! Sa mai intreb din ce bani ati ajuns sa fiti vecin cu mine? Spre deosebire de dumneavoastra, parintii mi-au lasat suficienti bani. Dumnevoastra, banii cui ii cheltuiti?” a scris Christian Sabbagh, pe Facebook.Ulterior, intr-o alta postare, jurnalistul de la Kanal D dezvaluie ca a vrut sa renunte, insa nu l-a lasat sufletul. Sabbagh spune ca toate se vor rezolva, iar infractorii vor ajunge unde le este locul, indiferent ca sunt civili sau functionari publici.
loading...
”Am vrut sa renunt! Cand vezi ce tupeu au capatat toti parazitii acestei societati, pentru care hotia, minciuna sau teroarea sunt cuvintele de ordine, nu poti ramane cu bratele incrucisate… O noapte linistita sa aveti! Lucrurile vor reveni in matca lor normala, iar infractorii, acolo unde le este locul! Civili sau functionari publici!” este mesajul de duminica seara al lui Christian Sabbagh.
Coincidenta sau nu, Christian Sabbagh l-a atacat pe Alexandru Cumpanasu imediat dupa ce acesta si-a anuntat candidatura la prezidentiale: ”Caracal: Campanie electorala inceputa cu minciuni. Mama si bunicii Luizei Melencu sunt oameni simpli. Ei nu cunosc mizeria umana pentru ca, la tara, oamenii sunt altfel, puri, sinceri si onesti. Aici, timpul si vremurile nu au reusit sa perverteasca oamenii. Viata la tara e ca un lan de grau, frumos privirii. Doar ca, si aici, apare neghina. Iata, presedintele pe care vi-l doriti a promis ca isi incepe campania electorala, facand o vizita familiei Luizei. I-am sunat pe bunici sa-i intreb daca viitorul candidat le-a calcat pragul casei. Au ramas uimiti.

„Parintii Luizei, ca si cei ai Alexandrei, sunt doar victime in acest angrenaj, iar drama lor, subiect de propaganda electorala pentru un individ care ar trebui sa raspunda in fata legii, pentru toate minciunile si intoxicarile pe care le spune zi de zi!”, a mai scris Christian Sabbagh pe pagina sa de Facebook.

sursa fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro