Christian Sabbagh, nunta si botez in mare secret!

Zi mare pentru Christian Sabbagh. Jurnalistul de investigatii si prezentator al Stirilor Kanal D, reputatul om de televiziune se cununa azi in fata lui Dumnezeu si isi boteaza feciorul, pe Christian jr.

UPDATE 17.30: Christian Sabbagh si Iulia au ajuns in biserica, iar cununia religioasa a inceput. Cei doi traiesc emotii de nedescris. Iata primele imagini cu prezentatorul si cu sotia sa, in fata preotului.

UPDATE 17.10. Christian Sabbagh si Iulia au luat-o la biserica si pe micuta Anais, care a stat permanent alaturi de parintii sai. Fetita a purtat o rochita de printesa.

UPDATE ora 16:30. Christian Sabbagh si sotia sa, Iulia, au avut parrte de o sedinta foto extrem de frumoasa, iar cei doi au ales un loc special pentru primele fotografii:

UPDATE ora 15:30 Primele fotografii cu Christian Sabbagh si sotia lui Iulia, la nunta! Cat de frumoasa e rochia de mireasa!

loading...
Avem primele imagini cu Christian Sabbagh si sotia lui, Iulia, in rochie de mireasa! Este o zi mare astazi pentru amandoi, ei cununandu-se in fata lui Dumnezeu si botezandu-si copilul, pe Christian jr.

Christian Sabbagh face azi nunta si botez. Indragitul prezentator al Stirilor Kanal D va merge azi in fata altarului alaturi de cea care i-a devenit deja sotie si i-a daruit deja doi copii minunati, Iulia.Evenimentul de astazi, tinut in mare secret, are dubla insemnatate pentru omul de televiziune, deoarece are loc si botezul ultimului nascut in familia lui Sabbagh, micutul Christian jr. „Traim in secolul vitezei, ca atare am decis sa ne unim destinele in mai putin de 48 de ore”, a scris Sabbagh in invitatiile de nunta si botez pe care le-a trimis apropiatilor, care au fost surprinsi de evenimentul brusc la care urmau sa participe. Cei care il cunosc, insa, pe reputatul jurnalist stiu ca acesta este stilul sau inconfundabil de om de actiune.

Ceremoniile vor fi restranse, alaturi de frumoasa familie urmand sa fie prezenti oameni de suflet, prieteni buni si rude.

Dupa botez si cununie, oaspetii invitati de familia Sabbagh vor petrece la un local de fite din CapitalaIn atari conditii, stiristul l-a rugat, la vremea respectiva, pe doctorul Iuliei sa ii dea drumul femeii din spital cateva ore, pentru a merge impreuna sa depune actele la Oficiul Starii Civile.

loading...
“Azi, de dimineata, ne-am dus la primarie si am cerut edilului din sectorul 4 o dispensa. Voiam sa ne aprobe sa ne cununam mai repede, nu in doua saptamani, asa cum este de fapt legea, ci cat mai rapid. Am depus la dosar si un act medical, apoi, am sperat ca in doua-trei zile, vom fi chemati sa devenim oficial sot si sotie. Spre surprinderea mea, domnul Daniel Baluta m-a intrebat daca nu vreau sa ma insor azi, iar eu i-am raspuns imediat ca Da! M-am intors cu Iulia acasa, ne-am imbracat mai elegant, i-am anuntat pe martorii nostri si ne-am casatorit apoi in 15 minute! A fost frumos si neasteptat, dar asa este viata…o eterna necunoscuta”, a povestit Sabbagh in 2017.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro