CINE ESTE TATAL COPILULUI RAMONEI BADESCU

La 50 de ani, Ramona Badescu se pregateste sa devina mamica. Vedeta este insarcinata in luna a noua si spune ca va avea un baietel.

Fericirea pe care o traieste Ramona Badescu este greu de descris in cuvinte. Vedeta si-a dorit foarte mult un copil, ba chiar a vrut sa apeleze la fertilizare in vitro, insa dupa un consult aceasta a aflat vestea mult asteptata. Din clipa in clipa Ramona si iubitul ei vor deveni parintii unui baietel.

“Eu, cu mult timp inainte, imi facusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfatuiesc si pe tinere sa se informeze si sa o faca. Eu nu stiam despre asta, dar o prie­tena mi-a sugerat acum cativa ani lucrul acesta. Chiar daca am 50 de ani ca varsta anagrafica, ca varsta biologica am vreo 32, asa cum arata analizele, pentru ca nu am facut niciodata excese si am avut o viata sanatoasa. Eu si iubitul meu luasem hotararea ca, in luna ianuarie, sa recurgem la fertilizare, dar cand m-am dus sa incep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un suras enorm si m-a surprins spunan­du-mi ca eram deja insarcinata in doua saptamani”, a declarat Ramona Badescu pentru OK! Magazine.
loading...
Ramona Badescu este foarte discreta cand vine vorba despre viata ei personala. Viitoarea mamica nu a dezvaluit cine este tatal copilului ei, insa a dezvaluit cum s-au cunoscut, dar si cum acesta a reusit sa o cucereasca.
“Ne-am cunoscut in cadrul unui eveniment desfasurat la Roma, iar prima intalnire a fost dezastruoasa, un esec, pentru ca tin minte ca era vara, el era imbracat intr-un costum albastru deschis, care m-a socat, iar prezenta si personalitea lui puternice mi-au lasat impresia ca ar fi un om foarte sigur si plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de cateva minute, dupa care ne-am salutat cordial. Destinul a facut in asa fel incat dupa doua zile, in timp ce eram in masina vorbind cu o prietena de-a mea la telefon dupa ce primisem o veste neplacuta, pe partea cealalta a strazii, intr-o alta masina, sa-mi sara in ochi culoarea albastra a unui costum. Era chiar per soana pe care am cunoscut-o la evenimentul respectiv.
Am ridicat mana in semn de salut, el tocmai plecase, dar m-a vazut si i-a spus soferului sa se intoarca. A coborat din masina, a venit la mine si mi-a spus: „Badescu, ce faci aici?. In acel moment eram foarte trista in urma vestii primite si am ramas surprinsa sa aflu ca el stia de aceasta veste trista. M-a sustinut moral, incet-incet am inceput sa vorbim si ne-am dat seama ca, in spatele unei masti de formalitati si de duritate, exista o umanitate speciala. L-am vazut apoi cu alti ochi, dar soarta a vrut ca eu a doua zi sa plec in Malta, unde aveam un spectacol si dupa aceea am venit acasa, la Bucuresti. De obicei, indepartarea stinge un foc mic, dar la noi l-a aprins si a devenit un incendiu, pentru ca faptul ca eu eram departe ne-a ajutat sa vorbim foarte mult la telefon si sa ne cunoastem. Asa incat au urmat trei saptamani de convorbiri asidue si acel om dur, plin de el, imbracat intr-un costum albastru strident, m-a facut sa ma indragostesc cum nu am mai simtit niciodata iubirea in viata mea”, a mai declarat Ramona Badescu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro