Dany Vicol a fost inmormantat! Mesajul sfasietor al unuia dintre cei doi copii ai sai

Dany Vicol a fost inmormantat astazi, in prezenta a numeroase rude si prieteni. Este o tragedie cumplita ce s-a intamplat, iar sotia lui Dany Vicol este impietrita.

Atat de mult a plans sotia lui Dany Vicol ca nici nu mai avea lacrimi la inmormantarea sotului ei. Imaginile o arata cu poza acestuia la funeraliile tanarului.

„Te voi iubi, tati”, a fost mesajul transmis in memoria lui Dany Vicol. Acesta avea un baietel de 4 luni cu sotia lui si o fata vitrega, in varsta de 6 ani, a sotiei lui Dany dintr-o relatie anterioara.

Gino Iorgulescu, tatal lui Mario, cel care a produs cumplitul accident in urma caruia a decedat Dany Vicol, a promis ca va avea grija de copiii tanarului.

loading...
„In aceste ore grele pentru noi toti cei atat de afectati de tragedia din noaptea de 8 septembrie, va putem spune ca am luat legatura cu familia tanarului decedat. Durerea noastra este mare, rugamintile noastre catre Dumnezeu nu se opresc nicio clipa. Le-am fagaduit rudelor celui care a murit ca vom face tot posibilul ca sa ajutam din toate punctele de vedere familia greu incercata, am promis in fata lui Dumnezeu ca vom avea grija de copiii ramasi fara tata.

Stim ca parintele este de neinlocuit, dar vom face tot ce e omeneste posibil pentru cresterea si educatia lor, pentru ca drumul copiilor in viata sa fie cat mai bun.

Cu sufletul sfasiat si credinta in Dumnezeu, Gabriela si Gino Iorgulescu”, au transmis parintii lui Mario Iorgulescu intr-un comunicat.Rezultatele medico-legale venite in aceasta dimineata arata ca Mario Iorgulescu era baut si consumase droguri in momentul in care a produs accidentul in care a murit Dany Vicol. Potrivit datelor de la Institutul National de Medicina Legala, Mario Iorgulescu a iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina, afirma legistii. De asemenea, Mario Iorgulescu consumase si alcool inainte de a se urca la volanul masinii si avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur in sange la prima verificare si 1,76 la a doua verificare – ceea ar insemna ca ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur in sange in momentul accidentului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro