DANY VICOL A MURIT DE ZIUA MAMEI LUI.

Tragedie incomensurabila in familia Vicol, dupa ce baiatul lor a murit in accidentul de circulatie provocat de Mario Iorgulescu. Dany Vicol se intorcea de la un priveghi si a incetat din viata chiar de ziua mamei sale.

Unchiul lui Dny Vicol a declarat ca tanarul a murit pe loc, orice incercare de resuscitare fiind tardiva. Spune ca parintii sunt in stare de soc si a fost nevoie de o ambulanta pentru tatal tanarului.

„Se intorcea de la un priveghi. In spate era familia. (…) A decedat pe loc, nimeni nu l-a mai putut ajuta. (…) Parintii sunt in stare de soc, am avut nevoie de ambulanta si pentru tatal nepotului meu, dar si pentru mama, a carei zi de nastere este azi”.

Parintii lui Dany Vicol, din nefericire, au mai trecut printr-o experienta traumatizanta care i-a marcat pentru toata viata. Acestia au mai pierdut un copil, o fetita, din cauza unei boli incurabile. Fetita avea doar 6 ani atunci cand a murit.

loading...
”Ei au mai pierdut o fetita, din cauza unei boli incurabile, la varsta de 6 ani. Vor amandoi sa moara acum! L-am tinut pe tatal lui la mine pana dimineata, de frica mamei, sa nu sufere un soc. Pana la urma i-am spus si i s-a facut rau (…). Mario venea de la o partida de poker unde bause si se distrase, iar nepotul meu venea de la un priveghi si urma sa mearga la un gratar la mama lui, de ziua ei”, a declarat unchiul celui decedat, la Radio Sport 1, potrivit click.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro