Dany Vicol, tanarul mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu, inmormantat azi!

Dany Vicol, tanarul de 24 de ani, mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu, este inmormantat astazi in localitatea parintilor sai.

Parintii si sotia lui Dany Vicol nu-si revin. La priveghi, sotia lui Dany Vicol a lesinat. Astazi, tanarul omorat de Mario Iorgulescu este condus pe ultimul drum, inmormantarea lui Dany Vicol are loc la Rudeni, acolo unde locuiesc parintii lui.

Parintii lui Dany Vicol traiesc o drama greu de descris. Isi duc la groapa al doilea copil. Dany Vicol este inmormantat langa sora lui, care a murit la varsta de 6 ani, din cauza unei boli necrutatoare.

Inmormantarea lui Dany Vicol este una cutremuratoare, la care participa sute de persoane, iar cortegiul funerar este insotit de lautari. De altfel, si la priveghi, un tanar a cantat la capataiul sicriului lui Dany Vicol.

loading...
Tanarul de 24 de ani, mort in accidentul produs sambata noapte pe sos Chitila de Mario Iorgulescu avea doi copii. Martorii spun ca Mariu, fiul sefului LPF, avea viteza mare cand a pierdut controlul volanului si a intrat in masina condusa de Dany Vicol. Tanarul a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu se afla in stare grava la spital.
Rezultatele medico-legale venite in aceasta dimineata arata ca Mario Iorgulescu era baut si consumase droguri in momentul in care a produs accidentul in care a murit Dany Vicol. Potrivit datelor de la Institutul National de Medicina Legala, Mario Iorgulescu a iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina, afirma legistii. De asemenea, Mario Iorgulescu consumase si alcool inainte de a se urca la volanul masinii si avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur in sange la prima verificare si 1,76 la a doua verificare – ceea ar insemna ca ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur in sange in momentul accidentului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro