Familia Alexandrei Macesanu cere noi expertize.

Rudele Alexandrei Macesanu cer procurorilor sa se faca noi expertize in cazul probelor gasite de anchetatori in butoi si in casa lui Gheorghe Dinca pentru a fi identificat ADN-ul si vechimea ramasitelor umane.

Avocatul familiei Macesanu, noi detalii despre cazul din Caracal. Aurel Moldovan a declarat in direct la Romania tv ca, impreuna cu Alexandru Cumpanasu, au decis sa depuna o noua cerere pentru o asta expertiza antropologica. Mai mult, acestea sustine ca sunt dovezi care arata ca nu Gheroghe Dinca este adevaratul criminal.

„Am venit sa depun o cerere noua privind efectuarea unei noi expertize in cauza, avand in vedere faptul ca s-a inceput urmarirea penala in rem fata a de INML. Consideram ca sunt contradictorii cele doua rapoarte, astfel incat este mai multe decat imperios necesar lamurirea situatiei de fapt si de drept (…) cu privire la vechimea oaselor, la modalitatea arderii oaselor si a dintilor gasiti”, a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Macesanu, la Romania TV.
loading...

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro