Fiica lui Gheorghe Dinca a mintit!

Ce spune un barbat care a cunoscut-o pe fiica lui Gheorghe Dinca.

Fiica lui Gheorghe Dinca ar fi mintit. Un martor cheie dezvaluie noi detalii din ziua in care Alexandra Macesanu a disparut.

Interogata de anchetatori, fata lui Gheorghe Dinca a marturisit ca a trecut prin fata portii tatalui sau in ziua in care a fost rapita Alexandra, dar ca nu a intrat, desi nu isi mai vazuse parintele de mult timp. Asta se intampla la ora 10 dimineata, conform spuselor ei.

Acum, un patron de la o ferma de nuci din Dabuleni rupe tacerea si sustine ca aceasta era la ei la ora aceea si nu unde ea sustine.
„Au venit doua doamne care s-au aratat interesate de nuci. Mi-au spus ca le trebuie vreo 5.000 de puieti, ca vor sa afiseze o plantatie pe programe europene. Noi suntem furnizori de material pentru asa ceva. Dar eu aveam foarte multa treaba si s-a ocupat baiatul meu. Le-am spus ca nu avem 5.000 de nuci si ca le comunic cat avem disponibil. Intre timp, au lasat un numar de telefon”, a spus patronul fermei in cadrul unui interviu TV.

loading...
„Ulterior mi-a sarit in ochi cand am vazut-o la telefon pe fiica lui Dinca. Mi s-a parut ca semana cu cea care a fost la noi. Au ajuns la noi in prima parte a zilei, pana in pranz. In niciun caz la prima ora a diminetii, in jur de ora 10”, a mai spus patronul fermei, potrivit Antena 3.„In ziua de 24.07.2019, am venit in Caracal si am trecut prin fata portii tatalui meu, insa nu am oprit. Impreuna cu mine erau sora mea, Dinca Daniela, si o colega de seviciu din Arad. Fac precizarea ca pe 24.07.2019, orele 10, cand am trecut prin fata portii tatalui meu, am vazut doua persoane iesind din curtea acestuia, doi vecini despre care stiu ca se numesc Vica si Fane”, a spus fiul lui Dinca.
„Din discutiile purtate cu mama mea, cunosc faptul ca tatal meu mai era vizitat de doi vecini, si anume numitul Vica, care locuieste la cateva case mai in fata catre iesirea spre Mol Craiova, si a doua persoane despre care nu-mi amintesc momentan. Declar ca in data de 24.07.2019, in jurul orelor 10.00 dimineata, eu, impreuna cu fratele meu, Dinca Gheorghe Daniel, numita Diaconu Andreea, in timp ce ne aflam in autoturismul firmei unde lucrez, intorcandu-ne din localitatea Dabuleni, am trecut pe strada unde tatal meu are domiciliul, respectiv strada Craiovei, moment in care am vazut ca de la imobilul tatalui meu au iesit doi barbati. Declar ca nu am oprit sa-l vizitam pe tatal nostru si nu cunosc pe acele persoane care au iesit din curtea tatalui meu.
Mentionez ca in data de 24.07.2019, miercurea cand eu am trecut pe la poarta tatalui meu si am vazut cele doua persoane care ieseau din curtea imobilului, persoana mai scunda avea in mana o punga sau plasa de marime medie, de culoare inchisa, nefiind voluminoasa”, a mai spus Daniela Dinca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro