GESTUL FACUT DE FAMILIA IORGULESCU IN ZIUA INMORMANTARII LUI DANY VICOL

Fosta sotie a lui Dany Vicol a acceptat sa vorbeasca despre drama provocata de Gino Iorgulescu la sfarsitul saptamanii trecute. Femeia care i-a daruit tanarului o fetita a dezvaluit ce gest a facut familia Iorgulescu in ziua inmormantarii fostului sot.

Fosta sotie a lui Dany Vicol este foarte afectata de moartea fulgeratoare a acestuia si a declarat ca nici ea si nici fiica sa nu au mers ieri la inmormantare. Mai mult, femeia a povestit ca fetita de sapte anisori nu stie ca tatal ei nu mai exista pe aceasta lume. In cadrul interviului, tanara a mai dezvaluit ca a cerut ajutorul unui psiholog ca sa afle cum poate sa ii spuna copilei ca nu se va mai intalni niciodata cu tatal sau. Ea sustine ca familia Iorgulescu nu a trimis nicio coroana pentru Dany Vicol si nu s-au oferit sa ajute cu bani la inmormantare.

“N-am putut sa merg la inmormantare, am stat acasa cu fetita, ea nu stie ca tatal ei a murit. Au mers doar parintii mei acolo… Din cate stiu, din cate mi s-a spus, familia Iorgulescu nu a trimis nicio coroana cu flori, nu au ajutat cu nimic la inmormantare”, a marturisit fosta sotie a lui Dany Vicol
loading...
Copilul meu a lasat o fetita de 7 ani si un baietel de 4 luni. Fetitei nu i-am zis ca tatal ei a murit. Am dus-o la bunicii ceilalti. Nici la ora actuala nu stie ca tatal ei e mort. Intai, sa-l ducem pe el la locul lui si apoi vedem cum facem. Am fost si la psiholog sa intrebam si au zis ca nu e bine sa o aducem aici. Sa o ducem intr-un parc, sa-i explicam ca tati a plecat la Doamne Doamne”, a povestit mama lui Dany Vicol, relateaza adevarul.ro.
In varsta de 24 de ani, Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal in zorii zilei de duminica, 8 septembrie. La ora 03:05, in timp ce se afla pe Soseaua Chitila, el a pierdut controlul noului sau bolid – un Aston Martin DBS – si a patruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea tragediei s-a vazut ca masina fiului lui Gino Iorgulescu a luat foc in urma impactului. Matei, un martor la incidentul rutier, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1. din Romania, ca el l-a scos din autoturismul cuprins de flacari pe baiatul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul i-a fost fatal lui Dany Vicol, care a fost proiectat din autoturismul personal la o distanta de 20 de metri. Matei a mai dezvaluit ca tanarul de 24 de ani nu a murit pe loc, ci a mai trait cateva secunde dupa impactul devastator si ca a apucat sa-l intrebe ceva.

Surse din Politie au dezvaluit ca acul vitezometrului de la masina lui Mario Iorgulescu s-a oprit la 240 km/h. Nu este sigur insa ca masina lui Iorgulescu avea aceasta viteza. Se mai intampla, in cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului sa mearga pana la viteza maxima si sa se opreasca la capat.

sursa cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro