Gheorghe Dinca, pus sa arate anchetatorilor cum a aruncat cenusa in padurea din Caracal

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, a fost pus de anchetatori sa explice pas cu pas modul in care ar fi ucis-o pe Luiza Melencu. In timpul reconstituirii, barbatul a fost pazit de efective impresionante de forte de ordine, chemate sa-l apere de furia multimii.

In liziera in care ar fi dus ramasitele Luizei Melencu, Gheorghe Dinca le-a aratat procurorilor locul si modul in care a aruncat cenusa tinerei despre care a recunoscut ca a ucis-o si apoi a incendiat-o. In cadrul reconstituirii, anchetatorii i-au dat lui Dinca cenusa si i-au cerut sa o puna chiar in locul in care sustine ca a dus cenusa rezultata in urma arderii trupului Luizei Melencu.

Dupa 15 minute de la momentul in care Dinca a coborat din masina, anchetatorii au aruncat cenusa pentru reconstituire. Mai apoi, procurorii s-au intors spre Slatina.

Anchetatorii nu au pus stegulete sau planse, recuzita folosita de obicei la reconstituiri. Un reprezentant al Jandarmeriei a filmat fiecare moment in care Gheorghe Dinca a reconstituit modul in care ar fi ucis-o pe Luiza Melencu. Pe toata durata reconstituirii, Dinca a fost insotit de criminalisti, ofiteri BCCO, precum si de avocatul familiei Melencu. Cum arata curtea lui Gheorghe Dinca dupa sapaturi

loading...
Gheorghe Dinca a recunoscut ca a omorat-o pe fata de 18 ani disparuta inca din luna aprilie. El i-a mai dus pe anchetatori in zona raului Olt, unde a spus ca ar fi aruncat cadavrul fetei.

Inca din primele zile ale anchetei, la indicatiile lui Dinca, oamenii legii au gasit la liziera unei paduri din Caracal saci cu cenusa si fragmente osoase umane, dar analizele n-au putut determina daca sunt ale Luizei.

Barbatul a participat luni la reconstituirea crimei Alexandrei Macesanu, pe tot parcursul de la locul in care a luat-o la ocazie pana la casa lui. Politia a adus importante forte de ordine pentru a-l apara de furia multimilor. La casa lui din Caracal, o politista a jucat rolul Alexandrei.

sursa libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro