Gheorghe Dinca scapa de colegii de celula!

Gheorghe Dinca va fi adus din nou la Arestul Central al Politiei Capitalei si a fi ”cazat” singur in celula

Gheorghe Dinca devine un personaj de la o zi la alta! Barbatul care le-ar fi omorit, fara pic de regret, pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, conform declaratiilor date pana acum de el in arest, socheaza, cel putin in ultima vreme, cu tot felul de pretentii.

Astfel, daca, la reconstiturea crimelor, Dinca a surpins printr-un tupeu maxim atunci cand a dorit sa bea numai apa plata la sticla mica si sa manance un sandvis, intrucat sustinea ca ii este foame, mai mult, a cerut sa stea la umbra, fiindca ”il deranja” soarele, ei bine, pe urma, pe monstrul din Caracal l-a deranjat faptul ca ar sta in celula cu alte doua persoane.
loading...
Din ultimele informatii, criminalul s-ar fi plans ca persoanele cu care este ”cazat” cu el in arest ar putea da informatii in exterior si acest lucru ar dauna in cazul din Caracal. In atari conditii, Dinca mergea pe ideea ca ar fi mai bine sa fie izolat, departe celor doi necunoscuti cu care a impartit ”camera” din puscarie in ultimul timp.
Ca un facut, nici mult nu a trecut de la ”plangerile” facute ca Gheorghe Dinca a scapat de colegii de celula din puscarie! Criminalul din Caracal a fost adus din nou la Arestul Central, unde, din spusele persoanelor implicate in dosar, el ar fi fost repartizat, cel putin pentru o zi, singur! Decizia a fost luata probabil si pentru ca toate lucrurile sa mearga cum trebuie, iar barbatul sa colaboreze cu anchetorii. ”Se doreste elucidarea disparitiei Alexandrei si Luizei cat mai repede, motiv pentru care se iau in calcul toti factorii, inclusiv dorinta acuzatului de a nu avea pe nimeni prib preajma”, au dezvaluit surse de la fata locului.

Foto Inquam/Bogdan Danescu / sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro