Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia in privinta Luizei Melencu!

Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia in privinta Luizei Melencu!

Noi detalii apar zilnic in cazul socant de la Caracal! Ieri, Gheorghe Dinca a fost din nou audiat la Bucuresti, iar conform noilor declaratii, se pare ca ucigasul de la Caracal nu o mai recunoaste pe Luiza.

Audierile in cazul Caracal continua, iar cu acest prilej, anchetatorii continua sa descopere noi si noi dovezi impotriva lui Gheorghe Dinca. Miercuri, procurorii l-au audiat din nou pe suspectul Gheorghe Dinca, insa, de aceasta data, se pare ca barbatul ar nega orice acuzatie legata de Luiza Melencu. Mai mult decat atat, conform spuselor anchetatorilor, pare ca barbatul ar oferi detalii despre o alta persoana, astfel ca autoritatile nu exclud posibilitatea existentei si celei de-a treia victime.
loading...
Asa cum s-a anuntat anterior, oamenii legii au gasit in diferite locuri din curtea casei lui Gheorghe Dinca mai multe fragmente osoase,insa, intrebat de catre procurori despre existenta acestor dovezi, barbatul a marturisit ca obisnuia sa pastreze si sa foloseasca oasele drept hrana pentru animale.
Initial, Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani, insa in privinta Luizei Melencu, procurorii au concluzionat ca exista suficiente dovezi si indicii care sa ateste faptul ca barbatul i-ar fi aplicat aceeasi pedeapsa, si anume incinerarea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro