Imagini de la cununia Silvanei Riciu!

Silvana Riciu s-a casatorit civil astazi. Evenimentul a avut loc pe malul lacului Cernica, iar petrecerea va fi la un restaurant de fite din zona.

Primele fotografii de la cununia civila a cantaretei de muzica populara Silvana Riciu si iubitul ei, Nicusor Ionita, cu care s-a cuplat in urma cu cateva luni.

Silvana Riciu si Nicusor Ionita au facut cununia civila intr-un cadru de poveste, pe malul lacului Cernica. Imbracata in rochie de mireasa si cu voal pe cap, artista a spus DA si a devenit oficial doamna Ionita. La nunta, in schimb, Silvana va purta costum popular.

”Evenimentul va avea loc la restaurantul de pe malul lacului Cernica. Initial, alesesem o sala medie, dar pentru ca numarul invitatilor s-a dublat, a trebuit sa schimbam sala, cu una mai mare”, a declarat, inainte de cununie, Silvana Riciu.

loading...
Ceremonia religioasa va avea loc in weekend, pe 22 septembrie, la manastirea Dervent.

Inainte sa se casatoreasca, Silvana Riciu a mers la cimitir, la mormantul regretatei Marioara Murarescu.

„Am fost cu copiii la mormantul nasei noastre Marioara Murarescu. I-am aprins doua candele si ne-am rugat pentru sufletul ei. Locul unde este ea inmormantata e foarte aproape de locul in care voi face eu nunta, la Cernica, pe malul lacului. Ne desparte doar lacul… pe un mal e cimitirul, pe celalalt, va fi nunta noastra”, a declarat, zilele trecute, Silvana Riciu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro