Imagini TULBURATOARE de la mormantul Denisei Raducu!

La mai bine de doi ani de la moartea Denisei Raducu, locul de veci al artistei este plin de flori si de jucarii.

La mai bine de doi ani de la moartea Denisei Raducu, locul de veci al artistei este plin de flori si de jucarii. Mama Denisei Manelista, Geta Dovleac, precum si rudele artistei merg zilnic la cimitirul in care a fost inmormantata tanara de 27 de ani, amplasat in localitatea natala, Stefanesti (judetul Valcea).

In ultimele fotografii realizate la locul de veci al Denisei se observa cat de ingrijit este mormantul si cat de multe flori sunt aduse acolo de familie si de fani.
loading...
Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, timp de cateva luni, a luptat cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o scapa din ghearele mortii. Mai mult, pe langa tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a incercat si un tratament complementar, naturist, dar, din pacate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugati-va pentru mine”, a transmis Denisa cu ceva vreme inainte de a muri. Din pacate, Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie 2017, acasa la ea, vegheata de rudele ei, la doar 27 de ani, indurerand lumea muzicii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro