Informatia care da peste cap intreaga ancheta din cazul Caracal!

Noi detalii bomba din ancheta care o vizeaza pe Alexandra Macesanu au aparut acum. Potrivit unor surse Romania TV, in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca s-a gasit si un fragment de maxilar care ar apartine acesteia.

O noua informatie a aparut in dosarul Caracal. Potrivit unor surse Romania TV, in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, nu au fost gasiti numai dintii Alexandrei Macesanu, ci si un fragment din maxilarul acesteia. Astfel, este inlaturata ipoteza conform careia Alexandra ar fi fost, de fapt, traficata, iar dintii ar fi fost „plantati” in butoi.

Faptul ca o bucata din maxilarul Alexandrei a fost gasit printre celelalte ramasite osoase din butoi apare intr-un raport al INML care a fost deja inaintat DIICOT, relateaza Romania TV.
loading...
Rudele Alexandrei Macesanu cer procurorilor sa se faca noi expertize in cazul probelor gasite de anchetatori in butoi si in casa lui Gheorghe Dinca pentru a fi identificat ADN-ul si vechimea ramasitelor umane.

Avocatul familiei Macesanu, Aurel Moldovan, a declarat in direct la Romania TV ca, impreuna cu Alexandru Cumpanasu, au decis sa depuna o noua cerere pentru o alta expertiza antropologica.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro