Ioana Ginghina isi lasa fata cu Papadopol si pleaca la Roma

Relatia chinuita din ultimele luni de casnicie a facut loc, dupa divort, uneia de amicitie. Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol se inteleg acum ca doi prieteni vechi si isi cresc fata in armonie, la buna intelegere, nu dupa programul stabilit la notar.

Cei doi actori au dat uitarii lucrurile neplacute din mariajul lor incheiat in vara la notar si au facut un pact in ceea ce priveste cresterea fiicei lor, Ruxandra.

„De exemplu, si astazi a dus-o el la scoala, deci e foarte buna relatia mea cu Alexandru. As putea zice ca avem o relatie chiar mai buna ca inainte, cand eram casatoriti. Lasand lucrurile urate la o parte, acum eu ii stiu programul, la fel el pe al meu. Imi spune: «Uite, eu sunt in saptamana asta in Bucuresti, dar am spectacol etc.»… Frate, dar nu ti-am stiut programul asa niciodata! Avem o relatie foarte OK, ma asteptam sa fie asa, pentru ca noi inainte sa ne casatorim am fost prieteni si, cumva, era normal ca dupa ce ies toate nebuniile si iese raul din noi, ca sa zic asa, sa ne relaxam si sa devenim prietenii dinainte”, ne-a spus actrita.
loading...
Luna aceasta, Ioana Ginghina va implini 42 de ani. Daca anul trecut, de ziua ei, si-a facut cadou prima sedinta la psiholog, intrucat traversa o perioada grea in familie, anul acesta este decisa sa se distreze.
„Vine ziua mea pe 21 septembrie, vreau sa plec la Roma cu niste prietene, Ruxandra o sa stea la Alexandru. S-a intamplat ca in weekendul acela el sa fie in Bucuresti. Deci ne intelegem, adica nu mai tinem cont neaparat de ce scrie pe hartie. Cred ca de la 30 de ani nu mi-am mai tinut ziua. Anul acesta, am zis ca ori o fac lata, o megapetrecere la mine acasa, ori plec undeva. Petrecere la mine acasa insemna multa treaba pentru mine si, cum in ultimul timp nu stiu cum sa scap de treaba, mai bine plec intr-o vacanta”, a ne-a marturisit Ioana.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro