Jador, adevarul despre boala sa! Saptamana viitoare se opereaza! Cat de grav e

Jador a plecat de la Puterea Dragostei pentru ca este bolnav.

Jador a povestit de mai multe ori in emisiune ca este bolnav, ca are probleme grave de sanatate. De altfel, el a si lipsit din cateva editii pentru ca se afla la spital pentru diverse investigatii.

Desi, Jador a povestit de cateva ori despre problemele de sanatate din familia lui, motiv pentru care toti fac periodic investigatii la colon, acum problema lui este in alta parte.

”Trebuie sa ma operez de fiere. Noptile pierdute si-au spus cuvantul. Saptamana viitoare ma operez, la Iasi. De mic copil am avut probleme. Credeam ca din cauza stomacului, dar pana la urma de la fiere era problema. La Istanbul, au descoperit problema, medicii de acolo mi-au spus. Dar nu am vrut sa ma operez acolo, ci aici, la mine acasa”, a povestit Jador despre problema lui de sanatate si despre operatia pe care o va face saptamana viitoare.

loading...
De altfel, in emisiunea Teo Show, Jador a marturisit ca acesta a fost motivul pentru care a parasit Puterea Dragostei. ”Am plecat pentru ca am probleme de sanatate, am vrut sa le rezolv. Doctorul mi-a spus ca trebuie sa ma operez de fiere, ca ficatul meu este foarte obosit de la atatea nopti nedormite. Trebuie sa ma operez, zilele astea o sa-mi fac programare. Nu vreau sa dramatizez, vreau doar sa ma operez, sa ma simt eu bine. E doar o pauza de la Puterea dragostei, nu am iesit din emisiune. Acolo, in emisiune, e foarte mult stres. E rautate acolo, e si multa dragoste. Ma intorc in casa? Vedem! Vedem!”, a declarat Jador la Teo Show.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro