Laura Codruta Kovesi este noul procuror-sef european!

Laura Codruta Kovesi a fost votata de Consiliul Uniunii Europene in functia de procuror sef european. Fostul sef DNA a transmis un mesaj cu aceata ocazie.

Laura Codruta Kovesi a fost votata de Consiliul Uniunii Europene in functia de procuror sef european. Fostul sef DNA a transmis un mesaj cu aceata ocazie.

„E un pas important in procedura, va trebui sa asteptam decizia oficiala. Privind votul de azi e o recunoastere a activitatii depuse de tot sistemul de justitie, o reusita a tuturor romanilor care au sustinut lupta anticoruptie. A contat si ca am obtinut primul loc dupa interviul tehnic.
loading...
Acest vot e de incredere, de sustinere a unei societati care a sustinut valorile europene.
Sper ca aceasta numire, daca se va finaliza, sa reprezinte pentru toti procurorii si judecatorii romani o motivare sa sprijine lupta anticoruptie. Sa lstie ca profesionalismul si consecventa sunt singurele importante cand vrei sa reusesti”, a spus Kovesi.

Laura Codruta Kovesi a refuzat sa vorbeaca despre acuzatiile pe care i le-a adus Viorica Dancila.

„As vrea sa nu intru in dialog cu niciun politician. Nu comentez ce spun politicienii, nu am raspuns, nu o s-o fac nici acum. Am vazut ca a fost o discutie cu privire la votul pe care Romania l-ar fi dat sau nu l-ar fi dat impotriva, nu am nicio informatie oficiala. Importanta a fost sustinerea a mii si mii de oameni din Romania, care m-au sustinut in aceasta procedura plina de obstacole. Din acest punct de vedere, Romania m-a sustinut”, a declarat noul procuror-sef european.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro