Livian a pornit razboiul! A luat foc cand a aflat ce i-a facut Bia iubitei lui, Bianca!

Bia de la Puterea dragostei a vrut s-o ia la bataie pe Bianca

Livian de la Puterea dragostei a pornit razboiul impotriva Biei.

Concurentul de la Puterea dragostei care formeaza un cuplu cu Bianca a luat foc cand a aflat ca Bia a vrut s-o loveasca pe iubita lui. Prin intermediul mai multor postari pe Instagram, Livian a povestit ce a patit Bianca si cum Bia le-a luat la bataie pe Paula si Mariana cand cele doua fete au sarit in apararea iubitei lui.

„Haita, din pacate eu nu pot sa evoluez in emisiune din punct de vedere sentimental, in sensul ca nu va pot transmite si arata momente frumoase alaturi de Bianca, deoarece sunt blocat de alianta cobrelor! Mai in gluma, mai in serios, asa sta treaba! Azi au atins limitele, mai exact Andreea si Bia sarind la bataie la Bianca! Au lovit-o pe Paula si pe Mariana, acestea incercand sa o apere pe Bianca!

loading...
Ele se cred sefe si au impresia ca, daca sunt ‘femei’, cu toate ca nu da dovada, arunca cu amenintari si au trecut chiar si la fapte.

Ei bine, hai sa le dovedim ca s-au pus cu haita, adica fix cu cine nu trebuie. Haita, e momentul sa atacam! Comentarii si tot ce doriti!

Cred ca, daca sunt femei, nu le poate face lupul nimim! Ei bine, se insala! Atacam pe flancuri, voi aveti misiunea sa doborati virtual urangutanii. Eu ma ocup in emisiune”, a scris Livian pe contul sau de Instagram.Ulterior, Livian a aflat ca doar Bia a fost cea care a lovit, nu si Andreea Pirui. „Rectificare! Andreea nu a lovit-o, doar Bia! Ea a incercat s-o tempereze pe zabaloasa de Bia. Luati-o in vizor, haita! Daca ea cauta atentie, ii dam atentie asteia care umbla dupa 7 barbati deodata: Bia!”, a explicat concurentul de la Puterea dragostei.

Livian s-a filmat apoi: „Haita, stiti cu cine avem de-a face? Cu balaurul cu sapte capete: Bia! Ea e balaurul si alea sapte capete dupa care a umblat! Grija mare, haita, ca e grea lupta! Ea are o abilitate speciala: poate folosi toate cele sapte capete in acelasi timp”.

Bia s-a enervat si i-a trimis un mesaj de amenintare lui Livian: „Zabalos esti tu, da-te dracu’ de ratat, ca o bat pe asta. Sa mor io si tu”. „Priviti rama ce vocabular destrabalat are! Exact ca si ea”, a reactionat imediat Livian.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro