Mama Alexandrei Macesanu, mesaj sfasietor

Femeia care i-a dat viata Alexandrei Macesanu a transmis un mesaj sfasietor pentru toata lumea.

De mai bine de o luna de zile, mama Alexandrei Macesanu traieste clipe cumplite, dupa ce fiica sa a fost rapita de pe strada de catre Gheorghe Dinca, barbatul sustine ca a sechestrat-o si a ucis-o dupa ce a surprins-o vorbind la telefon cu operatorii de la 112.

Mama adolescentei refuza sa creada ca fiica sa nu mai este in viata si spera ca fetita sa fie vie si nevatamata. Mesajul emotionant al mamei Alexandrei Macesanu a fost postat pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpanasu.

„Eu simt ca traieste. Ea este o fata puternica. Sper ca ea singura sa scape, daca Politia nu face nimic deocamdata. Sper din suflet ca toata lumea care poate da informatii, care au vazut-o, ii rugam din suflet sa ne ajute sa o gasim, sa se intoarca la noi acasa. O iubim si o asteptam acasa. Sper ca autoritatile, macar de data aceasta, sa-si faca datoria. Mi-e foarte greu, pe zi ce trece e tot mai greu. Trec pe langa camera ei si parca o vad acolo“, spune mama Alexandrei.

loading...
Mama Alexandrei Macesanu a vorbit pentru prima oara, in public, despre drama prin care trece din momentul in care fiica sa a fost rapita si sechestrata de Gheorghe Dinca. Criminalul a declarat, in fata anchetatorilor, ca a ucis-o pe Alexandra, insa mama ei crede ca fata traieste.
Ancheta in cazul crimelor din Caracal se afla in plina desfasurare, iar criminalistii cauta, in continuare, indicii care sa confirme sau sa infirme declaratiile date de Gheorghe Dinca.

Alexandru Cumpanasu a postat un text alaturi de filmarea in care mama Alexandrei spune ca fiica sa traieste, scriind ca – in perioada urmatoare – va face un anunt foarte important.

loading...
„APELUL SI DISPERAREA UNEI MAME IN FATA UNUI STAT MAFIOT SI ABUZIV: Dupa ultima vizita la parintii Alexandrei si disperarea acestor oameni recunosc ca am innebunit si nu mai astept nimic de la DIICOT! TREBUIE SA NE LUAM VIATA IN MAINI. ACEASTA FEMEIE ESTE DISPERATA asa cum este fiecare mama sau familie din Romania. De AZI M-AM hotarat. NIMENI NU MERITA SA SUFERE IN HALUL ASTA PT CA AVEM UN STAT MAFIOT. HOTARATI-VA DACA VREM SA TRAIM ASA SAU LUPTAM IMPREUNA!!! MIE MI-A AJUNS. VREAU SA SCHIMB ACEST SISTEM ODIOS. In perioada urmatoare voi face un ANUNT si am NEVOIE OPINIA si sfatul dumneavoastra”, a scris Alexandru Cumpanasu pe pagina sa de socializare.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro