Mama lui Dany Vicol, tanarul ucis de fiul lui Gino Iorgulescu

Mama lui Dany Vicol face acuzatii grave.

Mama lui Dani Vicol, tanarul ucis in accidentul produs de Mario Iorgulescu, este in stare de soc de cand a aflat ca unicul copil a murit. Femea indureraa face acuzatii extrem de grave, dupa ce Mario Iorgulescu l-a izbit in plin pe Dany, gonind cu boliful de lux cu 240 de kilometri la ora.

Mama lui Dany sustine ca fiul lui Gino Iorgulescu se afla sub influenta stupefiantelor atunci cand a intrat cu masina in Dany.

„Acest baiat mi-a ucis copilul. S-a dat jos din masina, a cazut in genunchi si l-au ridicat doi baieti. Baiatul asta era constient! Baietii care l-au vazut cred ca, drogat nu pot sa spun exact, dar baut era sigur”, a declarat mama lui Mario, scrie a1.ro.

loading...
De altfel, si tatal lu Dany crede ca Mario era sub influenta stupefiantelor:

Barbatul a mai spus ca a aflat ca „Mario Iorgulescu venea de la Targoviste cu o viteza aproape de 300km/h, in momentul impactului persoana care au ajuns primii au zis ca acum era blocat la 245 km/h. Soferul se spune ca era baut, drogat la viteza aia nu stiu ce om poate sa conduca decat un om care nu e intreg la minte probabil. Fiul meu se apropia de semafor, semaforul era rosu, iar el era in oprire in aproapierea semaforului. In urma lui la 100 de metri era o alta masina care a vazut impactul real, unii din prietenii lui in spate”.

„Mi-au trebuit doua ore sa merg sa-l vad. Mi-a fost frica sa merg sa-l vad. Nu stiam cum arata dupa acel impact”, a mai spus tatal tanarului la romaniatv.

„In aceste ore grele pentru noi toti cei atat de afectati de tragedia din noaptea de 8 septembrie, va putem spune ca am luat legatura cu familia tanarului decedat. Durerea noastra este mare, rugamintile noastre catre Dumnezeu nu se opresc nicio clipa. Le-am fagaduit rudelor celui care a murit ca vom face tot posibilul ca sa ajutam din toate punctele de vedere familia greu incercata, am promis in fata lui Dumnezeu ca vom avea grija de copiii ramasi fara tata. Stim ca parintele este de neinlocuit, dar vom face tot ce e omeneste posibil pentru cresterea si educatia lor, pentru ca drumul copiilor in viata sa fie cat mai bun”, au transmis ieri parintii lui Mario.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro