Mama Luizei Melencu a fost externata.

Bunicul Luizei Melencu, tanara care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca in Caracal, a fost internat la sectia de Cardiologie a Spitalului de Urgenta din Craiova. Monica Melencu, mama Luizei, s-a aflat sub supravegherea medicilor la Unitatea de Primiri Urgente care au decis ca ea sa fie externata.

UPDATE 13:00: Mama Luizei Melencu a fost externata, in vreme ce bunicul fetei ramane internat cel putin pana luni, au anuntat reprezentantii Spitalului de Urgenta Craiova, conform Mediafax. Ambii au fost sfatuiti sa mearga la psiholog deoarece, spun medicii, prezenta anchetatorilor i-ar putea afecta in continuare.

„Pacientul este internat in clinica de Cardiologie a spitalului nostru, este monitorizat si tratat specific, am vorbit cu medicul de garda si mi-a spus ca pacientul este constient, stabil, valorile tensiunii arteriale au scazut, pacientul va mai fi in clinica de Cardiologie cel putin in acest weekend”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Craiova, Cristina Geormaneanu, legat de bunicul Luizei Melencu, conform sursei citate. Vineri seara, mama si bunicul Luizei au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova cu o ambulanta. Cei doi au acuzat stari de rau, dupa ce jandarmii au intervenit in forta pentru a o ridica pe mama Luizei.
loading...
Potrivit Mediafax, bunicul Luizei si-a turnat benzina pe el de doua ori. Jandarmii au actionat pentru a pune in aplicare un mandat prin care Monica Melencu, mama Luizei, trebuia dusa la DIICOT Craiova pentru recoltarea de noi probe biologice.
Politistii au intocmit ulterior un proces verbal in care au consemnat ca mandatul de aducere emis pe numele Monicai Melencu nu poate fi pus in executare, in urma concluziilor medicilor.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro