Mama Luizei, revoltata dupa amenda primita: Dinca mi-a luat fata, DIICOT imi ia banii!

Monica Melencu a fost amendata cu 5.000 de lei, din cauza ca nu s-a prezentat la DIICOT pentru a oferi al doilea set de probe ADN. Intr-o interventie la Romania TV, mama Luizei s-a aratat extrem de revoltata la adresa institutiilor statului roman.

Mama Luizei se considera intimidata si nu mai are incredere in institutiile statului. Intr-o interventie la Romania TV, femeia a rabufnit: „Dinca mi-a luat fata, DIICOT imi ia banii! Sa ma ia si pe mine Dinca, ca sa pot sa le platesc banii procurorilor!”.

Monica Melencu a explicat si de ce nu mai are incredere in institutiile statului. „In sase luni, de cand a disparut Luiza, ce adevar am aflat? Mi-e rusine ca traiesc in Romania! Trei luni si jumatate m-am dus la portile DIICOT si mi-au spus ca n-au nicio pista. Ce incredere sa mai am eu in DIICOT? Nu mai am nicio intredere”, a spus Monica Melencu.
loading...
Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a vorbit si el la Romania TV ca DIICOT pune presiune pe familia Luizei si o hartuieste, neexcluzand ideea ca DIICOT sa-i fi deschis dosar penal si bunicului Luizei, pentru faptul ca n-ar fi lasat-o pe fiica sa sa dea probe ADN. „Au dat amenda 5.000 de lei unei familii cu venituri modeste. Vor sa-i execute silit, sa le vanda rosiile, gainile din curte, care si asa nu-s crescute prea mari…”, a spus avocatul Tonel Pop, la Romania TV.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro