Mamei Luizei i s-a facut rau in fata casei lui Gheorghe Dinca

Mamei Luizei Melencu i s-a facut rau, marti, la reconstituirea in cazul rapirii fiicei ei. In fata casei lui Gheorghe Dinca a fost chemata o ambulanta.

Mamei Luizei i s-a facut rau. Dupa ce a incercat sa rupa cordonul fortelor de ordine si sa ajunga la masina in care era Dinca, mamei Luizei Melencu i s-a facut rau.

Femeia a primit sprijin din partea fortelor de ordine, apoi a fost chemata o ambulanta in fata casei lui Gheorghe Dinca.

La aceasta ora, medicii din Ambulanta verifica starea de sanatate a femeii.

loading...
Marti se face reconstituirea in cazul rapirii Luizei Melencu. Ziua a inceput cu scandal, dupa ce mama si matusa Luizei Melencu au incercat sa rupa cordonul fortelor de ordine si sa ajunga la masina in care era Dinca.

Luni, Gheorghe Dinca a fost dus de anchetatori la locuinta sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Barbatul a fost transferat inca de sambata in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, luni si marti, la reconstituirea presupuselor crime pe care a marturisit ca le-a comis in casa din Caracal.

O politista a jucat rolul Alexandrei la reconstituirea de luni, iar potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dinca alegat-o cu cureaua. Totodata, la actiunea din locuinta lui Dinca, barbatul a fost surprins cum cara o papusa, semn ca a dus victima, pe Alexandra, catre butoi.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro