Mario Iorgulescu, beat si drogat cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), ar fi iesit pozitiv la testul pentru cocaina, in momentul in care a provocat accidentul accidentul rutier soldat cu moartea unui tanar de 25 de ani.

UPDATE 10.10. Potrivit noilor date din ancheta, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a iesit pozitiv la testul privind consumul de cocaina. Potrivit unor surse judiciare, legistii au determinat ca Mario Iorgulescu avea si o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur in sange, potrivit rezultatelor INML, potrivit Antena 3.

Conform celor doua probe recoltate dupa accident, acesta avea peste 0,80 g/l alcool pur in sange, au declarat surse judiciare pentru Libertatea. Astfel, el va fi acuzat si de conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Fapta constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani sau cu amenda penala. El are deja deschis pe numele sau un dosar penal pentru ucidere din culpa.
loading...
In prezent, el se afla internat la Spitalul Elias, la Terapie Intensiva, in stare de inconstienta, intubat si ventilat mecanic. Medicii au anuntat recent ca starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat. Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a fost implicat intr-un accident, sambata seara, pe Soseaua Chitilei, in Bucuresti.
Tanarul de 24 de ani a pierdut controlul noii sale masini, un Aston Martin DBS, si a patruns pe contrasens, spulberand un alt autoturism condus de un alt tanar de 25 de ani care, in urma accidentului, a murit.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro