Mario Iorgulescu, primele cuvinte dupa ce s-a trezit din coma. Ce a intrebat

Mario Iorgulescu s-a trezit din coma! Dupa ce surse medicale declarau zilele trecute ca Mario a inceput sa reactioneze la medicamente, ba chiar a si miscat mana, lucru pe care nu a putut sa-l faca inca de pe 8 septembrie, acum lucrurile merg in directia buna pentru tanar si familia sa. Se pare ca rugaciunile parintilor si a cunoscutilor lui Mario au fost auzite! Ce a intrebat fiul presedintelui LPF cand s-a trezit si ce si-a amintit din ziua care ii va schimba viata pentru totdeauna?

Au trecut mai bine de doua saptamani de cand Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier violent in care a murit un alt tanar cu aceeasi varsta ca si el. Mario a ajuns de urgenta la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce a pierdut controlul volanului si a ricosat puternic intr-un alt autoturism in care se afla Dani Vicol. Cu toate ca la inceput starea lui Mario era extrem de grava, medicii neputand sa dea sperante familiei, se pare ca organismul acestuia a cotinuat sa lupte.

Evolutia starii de sanatate a baiatului s-a dovedit a fi extrem de haotica. Sursele medicale declarau intr-o zi ca organele i-au cedat, iar in alta acesta reactiona la medicamentele administrate. Acum s-a trezit si este pregatit psihic de parintii sai sa primeasca socul vietii, consecinta sofatului cu mult alcool la bord si sub influenta unor substante interzise. Potrvit unor surse din anturajul familiei, Mario s-a trezit si a reusit sa poarte cateva vorbe cu cei care i-au dat viata, dar nu stie inca „detaliul” care a smuls de langa o familie un tanar tata.
loading...
Dupa ce fiul presedintelui LPF s-a trezit din coma a recunoscut faptul ca-si aminteste ca a facut accident, dar atat insa. Impactul a fost atat de mare incat imediat dupa lovirea violenta, timpul s-a oprit in loc pentru cei implicati in accident.
Parintii lui Mario au cazut de comun acord sa nu-l instiinteze deocamdata de repercursiunile grave ale alcoolului baut fara masura si a cocainei luate in ziua neagra si sa nu-l incarce emotional cu aceasta informatie. S-a decis ca un psiholog sa vina sa-l consilieze pe tanar, mai apoi sa-i dea vestea tragica.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro