Mesaj de ultima ora transmis de presedintele LFP, Gino Iorgulescu

Gino si Gabriela Iorgulescu, parintii lui Mario, tanarul de 24 de ani care a fost implicat, sambata seara, intr-un accident pe Soseaua Chitilei, in Bucuresti, au transmis un comunicat de presa cu privire la fiul lor.

Redam integral mesajul transmis de Gino Iorgulescu si sotia lui, Gabriela: Conducerea si personalul medical al spitalului Universitar de Urgenta Elias a dovedit in aceste zile si ore dramatice, in care timpul este crucial, o imensa responsabilitate si un devotament cu adevarat extraordinar.

Momentele grele prin care trece familia noastra, situatia dramatica a fiului nostru ne determina, insa, sa rugam reprezentantii mass-media, care vor sa afle informatii referitoare la starea lui de sanatate, sa nu mai insiste cu apeluri catre personalul medical. Este o rugaminte a noastra, a familiei, si catre conducerea spitalului de a pastra discretia in aceste ore atat de grele pentru noi toti.
loading...
Cand vom avea date elocvente privind starea de sanatate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei. Cu recunostinta, Gabriela si Gino Iorgulescu Luni, au aparut noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu, dupa accidentul grav pe care l-a provocat si in urma caruia un alt tanar a murit. Mario Iorgulescu este internat in spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier.
Tanarul este constient si este inca conectat la aparatele de ventilatie mecanica. „Se apreciaza ca deocamdata nu a depasit zona riscului vital si continua sa necesite ingrijiri de terapie intensiva”, potrivit managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro