MIHAI MITOSERU DIVORTEAZA DE NOEMI!

Inca o despartire bomba in showbiz-ul romanesc! Dupa 13 ani de relatie, Mihai Mitoseru si frumoasa lui sotie, Noemi Mitoseru, au decis sa isi spuna definitiv ”adio”.

Anuntul divortului a fost facut, in urma cu cateva minute, de Mihai Mitoserul. Intr-un mesaj postat pe contul lui de pe un site de socializare, prezentatorul de la Kanal D a explicat motivele divortului. Dupa 13 ani de relatie, Mihai Mitoseru si Noemi o sa isi incheie socotelile in fata notarului. Din cate se pare, relatia dintre cei doi s-a degradat in ultima perioada, iar Noemi a decis sa paraseasca caminul conjugal in urma cu trei luni.

”Am avut bunul simt sa ascund elegant situatia, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! Dupa o relatie de 13 ani, am holtarat ca saptamana viitoare sa mergem la notar si sa divortam! Nu ne mai intelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie si copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani si si-a pus silicoane), si de 3 luni a plecat la mama ei! Stiu ca ne iubim (e greu sa treaca dupa atatia ani), dar e mai bine asa! Ii multumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna (si au fost multe in 13 ani!) si vreau sa fie fericita toata viata (chiar si fara mine), dar imi doresc acelasi lucru si pt mine! ?”, a scris Mihai Mitoseru, pe Facebook.
loading...
Mihai si Noemi Mitoseru erau de 13 ani impreuna. In decembrie 2015 cei doi s-au prezentat in fata ofiterului Starii Civile. Noemi si Mihai Mitoseru au tot amanat momentul in care sa aduca pe lume un copil din cauza problemelor pe care le-au avut.
„Normal ca vrem copii. O sa ii si facem, asta e sigur. Dar, cel putin anul acesta, Noemi nu va deveni mama, asta e sigur. Nu are voie. Nu are voie sa ramana insarcinata inca cateva luni bune. Adica, medicii au fost categorici in aceasta directie. Noemi si-a facut implanturi cu silicon, anul trecut, si dupa o asemenea operatie este recomandat ca macat cateva luni sa fie ”cuminte”. Asa ca, cel putin pana in vara, nu va ramane insarcinata, deci, anul acesta nu vom deveni parinti. Probabil vom avea bucuria la anul”, declaraMihai Mitoseru, pentru o publicatie din Romania.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro