Nici acum nu s-a aflat ce s-a intamplat cu Bianca Hincu, fata din Vaslui

Bianca Hincu a murit in urma cu mai bine de un an, dar inca nu se stie cu exactitate ce a patit adolescenta de doar 17 ani din Husi.

Bianca Hancu, o adolescenta de doar 17 ani, a fost data disparuta in august 2018. Dupa mai multe cautari, copila a fost gasita spanzurata langa localitatea Stanilesti.

Moartea ei a fost invaluita in mister, iar multi dintre ei nu cred nici acum ca adolescenta s-ar fi sinucis. Cazul nu a fost rezolvat, desi a trecut mai bine de un an de la tragedia care a tinut primele pagini ale presei. Expertiza medico-legala nu este finalizata, au declarat reprezentantii IPJ Vaslui.
loading...
„Dosarul este in lucru, dar nu este finalizat. Se asteapta expertiza medico-legala, pentru a se putea finaliza dosarul”, este declaratia lor.
Prietenii Biancai Hincu au rabufnit pe retelele de socializare. Multi dintre ei cred ca s-ar fi aflat deja ce s-a intamplat cu Bianca Hincu, daca si ea ar fi avut un unchi sus-pus care sa faca presiuni, asa cum se intampla in cazul Alexandrei Macesanu.

„Mai, mai stie cineva ceva de Bianca Hincu? E moarta, stiu, dar cauze, vinovati? Vedeti ce inseamna daca Bianca de la Husi nu a fost nepoata cuiva, cum a fost Alexandra de la Caracal, care sa faca presiuni la autoritati, la procurori, pentru adevar si dreptate? Au gasit-o moarta, (…) lumea a plans si cazul s-a terminat. Vinovati nu exista.

(…) Daca avea si ea, saraca fata, un unchi cum a avut Alexandra Macesanu, care nu s-a lasat deloc si a ajuns la TV cu cazul, poate ca acum stiam si noi, prostii de rand, daca a fost “ajutata” sa moara si de cine. Domnul doctor legist a uitat de cazul ei. Daca avea si ea pe cineva, care sa bata la toate usile, sa vedeti cum cazul era rezolvat. O concluzie: in Romania, daca esti mai mic si nu ai niciun unchi, ia-ti adio. N-ai sansa”, a spus Andreea, prietena Biancai, potrivit vremeanoua.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro