O fosta concurenta arunca bomba: Bianca si Livian nu vor mai fi impreuna la Puterea dragostei!

Roxana Buzoiu a declarat ca, in ciuda iubirii afisate in show-ul Puterea dragostei, Bianca Comanici nu va ramane cu Livian dupa terminarea competitiei amoroase

De mai bine de o luna, Bianca Comanici formeaza un cuplu cu Livian in casa Puterea Dragostei. Cei doi par a fi de nedespartit, chiar si in ciuda atacurilor fostei „muze”, Andreea, care, din cand in cand, incearca sa il discrediteze pe fiul lui Nelson Mondialul in fata partenerei de viata.

Livian insa o tine pe a lui si spune mereu ca Bianca este femeia perfecta pentru el, motiv pentru frumoasa concurenta sa nu se lase mai prejos in privinta declaratiilor siropoase. „Te iuuubesc, esti sufletul meu aici”, sunt si vorbele fetei, dovada clara ca sentimentele lor sunt puternice si nu trebuie puse la indoiala!

Din pacate, nu toata lumea este de acord ca iubirea celor doi este una reala sau daca ea va rezista in timp. Astfel, daca in cuplul momentului pare ca, in aceste clipe curge doar lapte si miere,o fosta concurenta din primul sezon, si nu una oarecare, ci Roxana Buzoiu, tanara care o cunoaste foarte bine pe Bianca si strategiile pe care le face ea in competitie, este de cu totul alta parere.

loading...
Intr-un live exclsuiv pe kfetele.ro, Roxana avea sa spuna tot ce crede, fara a menaja pe nimeni, mai mult, i-a dat si un sfat lui Livian.
„Este ceva frumos ce se intampla intre ei acum, nu am ce sa zic. Dar… Livian, daca vrei sa joci, ai grija dupa ce reguli, sa nu o asculti pe iubita ta, mergi pe instinct. Ea este o vulpe batrana! Eu inteleg ca tu esti lup sau caine sau ce vrei tu sa fii acolo, insa,crede-ma, ca te face. Ai grija, ca nu o sa se termine bine treaba asta”, a mentionat Roxana, care a mai specificat si faptul ca nu vede relatia aceasta cu ochi buni si dincolo competitiei amoroasa. ”Oricum, ei nu o sa fie impreuna afara. O sa vedeti, Bianca se desparte de Livian dupa Puterea dragostei!!! Simt lucrurile astea! Eu am stat cateva luni acolo, cu ea in casa, si am vazut ce se intampla. Stiu cum este Bia, nu o sa fie o pereche dupa show”, a spus tanara

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro