O minora din Olanesti a fost rapita de pe strada de trei tineri care au urmarit-o cu masina

O fata de 16 ani a fost rapita de pe strada de trei tineri. Acestia o pandeau din masina, in timp ce mergeau incet pe sosea, langa trotuar.

La un moment dat, unul dintre ei a tras-o pe fata in masina si au demarat in tromba. Dupa aproximativ 700 de metri, ei au oprit masina si au lasat-o pe fata sa coboare, pentru ca o confundasera cu altcineva. Politistii din Olanesti au retinut un barbat in varsta de 35 ani, iar alti doi tineri sunt cercetati in libertate, a informat realitateavalceana.ro.

„Politistii din cadrul Politiei orasului Olanesti au dispus retinerea pentru 24 de ore fata de un barbat, de 35 de ani, din Pausesti Maglasi pentru comiterea infractiunii de lipsire ilegala de libertate a unei tinere de 16 ani, din Schitu Golesti, judetul Arges, care locuia fara forme legale in Bunesti.
loading...
In acelasi dosar mai sunt cercetati alti doi tineri, cu varste de 20 de ani. In urma cercetarilor efectuate rezulta ca, in data de 28 august a.c., barbatul in cauza, impreuna cu alti doi tineri, au oprit autoturismul cu care se deplasau langa minora, in timp ce se afla pe raza comunei Pausesti Maglasi, au urcat-o fortat in masina si s-au deplasat aproximativ 700 de metri inspre satul Cheii, cand acestia au realizat ca au confundat persoana si au lasat-o sa plece. In urma investigatiilor si cercetarilor efectuate, politistii au dispus retinerea pentru 24 de ore fata de barbatul de 35 de ani, cei doi tineri sunt cercetati in libertate”, au transmis oamenii legii.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro