O profesoara din Bucuresti vrea sa aiba o arma letala la scoala

Profesoara Mihaela Cioc vrea sa detina o arma letala, pe care sa o tina la scoala la care preda.

Profesoara Mihaela Cioc a reusit sa semene teama intre elevi, parinti si profesori, dupa ce a anuntat ca vrea pistol cu gloante pentru a se apara de parintii furiosi.

Dupa ce in anul 2018 a fost concediata pentru comportament abuziv, profesoara a revenit la catedra in urma unui aviz pozitiv pe care i l-a dat un medic psihiatru si vrea sa primeasca dreptul de a detine un pistol cu gloante neletale, pentru a se feri de parinti. Asta in conditiile in care detine deja un pistol cu gloante neletale.

Desi conducerea scolii nu este de acord cu acest lucru, profesoara de tehnologie doreste sa detina si un dulap cu arme in incinta scolii unde invata mai multi elevi.
Profesoara de educatie tehnologica este acuzata de catre parinti de rele tratamente copiilor, iar reactia sa nu a intarziat sa apara:

loading...
„Iarasi am aflat ca nu ai voie sa pui mana pe ei. Bineinteles ca la un moment dat am pus mana pe ei si i-am impins pentru ca nu mai puteam sa respir. Arma este un drept privat pe care eu vreau sa o am, da? Si nu vreau sa mi fie incalcat acest drept, da? Eu sunt in razboi cu tiganii! Cale de impacare intre mine si tigani nu exista! Psiholoaga, da? A venit la un moment dat si mi-a recunoscut ca este tiganca, deci vrea razboi cu mine. N-ar trebui sa se mai derijeze in aparatori si avocati ai rromilor”, a spus profesoara in cadrul unei emisiuni TV.

Parintii vor sa isi retraga copiii din clasa profesoarei

De cealalta parte, parintii elevilor sunt extrem de revoltati, iar unii dintre ei vor chiar sa-si mute copiii din clasa profesoarei Mihaela Cioc.
„In acest moment, as dori si achizitionarea si unei arme cu gloanete letale, chiar daca parintii sunt impotriva mea. Eu vreau si arma si sa fiu si profesor in continuare. La cati parinti furiosi sunt in jurul meu. Vreau sa o am peste tot. Nu cred ca am nimic halucinant”, a spus Mihaela Cioc in cadrul aceleiasi emisiuni TV.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro