Olandezul s-a sinucis! Era acuzat in mod oficial pentru uciderea fetitei din Dambovita!

Olandezul a fost acuzat in mod oficial pentru uciderea fetitei din Dambovita. Astfel, anchetatorii descopera in continuare amanunte tulburatoare despre acest caz. Concret, micuta a plecat de la scoala, vineri dupa ce si-a terminat programul. Aceasta invata in comuna Gura Sutii. In imaginile surprinse de o camera amplasata chiar pe scoala, Adriana era imbracata cu pantaloni roz si parea ca se indreapta linistita catre casa.

UPDATE, ORA 17:30 Olandezul care este acuzat ca ar fi ucis-o pe fetita de 11 ani din Gura Sutii s-ar fi sinucis, anunta Digi 24! Se pare ca acesta s-a fi aruncat in fata unui tir, dupa ce ajunsese acasa, in Olanda.

Ulterior, copila a fost filmata de o alta camera, cand mai avea putin doar 300 de metri pana la destinatie. Nu i-a mai parcurs niciodata pentru ca, din informatiile pe care le au politistii pana in acest moment, a fost acostata de un cetatean olandez. Din nefericire, trupul Adrianei a fost descoperit la doua zile distanta, cu ajutorul elicopterului care a survolat o portiune de padure din Produlesti, o localitate aflata la nici sapte kilometri de Gura Sutii.

Potrivit politistilor, fetita prezenta urme evidente de violenta pe corp. Aceasta ar fi fost rapita de olandez, dusa pe un camp si omorata. Potrivit anchetatorilor, micuta a avut parte de un sfarsit dur. In varsta de 11 ani, aceasta ar fi fost mai intai chinuita si apoi omorata. A fost descoperita si masina folosita de cetateanul olandez. Aceasta apartine unei societati de inchirieri auto si se afla in prezent la Aeroportul Otopeni.

loading...
Oamenii legii au facut mai multe verificari si au prelevat inclusiv urme de noroi de pe aripa masinii ca sa poata dovedi ca provine din acelasi sol de unde a fost gasit trupul copilei. Dupa ce au strans mai multe detalii, politistii l-au pus sub acuzare pe olandez pentru trei capete. Acesta trebuie sa raspunda pentru omor, agresiune sexuala si lipsire de libertate. Intre timp au aparut si primele imagini cu fetita in masina olandezului
In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede masina de teren care trece pe o ulita din sat, iar pe scanunul din dreapta se afla micuta, imbracata cu o bluza de trening roz. Conform unor surse din ancheta, in Olanda, barbatul figureaza ca fiind pedofil.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro