Povestea de viata a lui Tahir, actorul din serialul turcesc „Lacrimi la Marea Neagra”

Actorul care ii da viata personajului Tahir din serialul turcesc „Lacrimi la Marea Neagra”, difuzat de Kanal D, are o poveste de viata impresionanta.

Inalt, atletic si cu un zambet seducator, actorul Ulas Tuna Astepe, interpretul personajului Tahir kaleli din serialul „Lacrimi la Marea Neagra”, a cucerit imediat publicul din Romania si nu numai. Actorul turc in varsta de 31 de ani are o poveste de viata imprsionanta. A trecut printr-o mare drama in copilarie. Si-a pierdut parintii cand avea 16 ani si a fost crescut de tatal sau.

„Dupa pierderea timpurie a tatalui si ulterior a mamei, fratele meu a preluat controlul, fiind si tata si mama pentru mine, preluand toate responsabilitatile ce se impuneau. Golul lasat de pierderea parintilor nostri a fost umplut de catre fratele meu mai mare”, a povestit actorul Ulas Tuna Astepe, potrivit stirilekanald.ro. De asemenea, cand avea 11 ani, Ulas Tuna Astepe a vazut moartea cu ochii in timpul cutremurului din 17 august 1997. „Acest incident nefericit m-a marcat teribil! Inca sufar de fobia cutremurului. Daca ma aflu in sala de cinematograf, spre exemplu, si cineva isi leagana picioarele, eu reactionez ca in situatia unui cutremur. Credeam ca in timp voi uita aceasta senzatie ingrozitoare, acea teama teribila, care te cuprinde in astfel de situatii, insa nu este asa. Din pacate, aceste traume te urmaresc toata viata”, a marturisit interpretul lui Tahir.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro