Prima reactie a bunicului Luizei Melencu dupa amenda primita de la DIICOT: „O sa vindem terenul si casa”

Familia Melencu a primit o amenda de la DIICOT in valoare de 5.000 de lei pentru ca mama Luizei a refuzat sa dea noi probe ADN pentru efectuarea expertizei genetice.

Bunicul Luizei Melencu spune ca vor fi nevoiti sa vanda terenul si casa pentru a putea achita amenda primita de la DIICOT pentru ca fiica sa nu s-a prezentat la Tribunalul Bucuresti pentru a da noi probe ADN.

Barbatul a intrat in legatura telefonica la un post de televiziune si si-a expus punctul de vedere cu privire la amenda primita pe nedrept.
loading...
„Cum sa primim vestea? Foarte prost ne-a vazut. Noi, din parte vatamata, am ajuns sa fim injositi, sa fim scosi vinovati. Am ajuns ca din reclamanti sa devenim suspecti. Noi nu mai putem intelege nimic din ce se intampla in tara asta. Cu ce am gresit? Pentru ce sa ne ia acesti bani? O sa mearga fiica mea la audieri, am spus ca o sa mergem dupa ce vor face probe dupa acele oase si vor veni rezultatele din America. Pana nu vine rezultatul, nu vom merge”, a spus bunicul Luizei Melencu prin legatura telefonica.
Bunicul Luizei recurge la un gest drastic pentru a plati amenda primita de la procurorii DIICOT.

„O sa vindem ce e aici. O sa ajungem in situatia cand vine iarna sa dormim in cort. O sa cumparam un cort daca ne mai ramane o suma de bani. O sa vindem terenul si casa si asta e singura solutie”, a spus bunicul adolescentei de 18 ani.

Mama Luizei Melencu a fost citata de procurorii DIICOT sa dea noi probe ADN sa efectueze expertiza genetica a oaselor gasite la liziera. Monica Melencu a refuzat sa dea probele pentru ca banuieste ca ar putea fi implantate pe oase pentru ca anchetatorii sa declare cazul inchis.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro